Системи для смарт-міст принесуть у 2018 році $80 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Системи для смарт-міст принесуть у 2018 році $80 млрд

Світ
262
Компанія International Data Corporation (IDC) оприлюднила прогноз щодо світового ринку систем і технологій для «розумних» міст.
На думку експертів, в нинішньому році витрати у відповідній сфері складуть приблизно $81 млрд. Надалі галузь буде демонструвати стійкий розвиток. В результаті, в 2022 році обсяг ринку досягне $158 млрд. Таким чином, у порівнянні з поточним роком буде показане практично дворазове зростання.
Серед ключових напрямків ринку рішень для смарт-міст називаються системи відеоспостереження, технології інтелектуального громадського транспорту і «розумне» міське освітлення.
Аналітики IDC вважають, що одним з сегментів, що найактивніше розвиваються, в найближчі роки стануть засоби зв’язку V2X (Vehicle-to-Everything). Ця платформа забезпечує обмін інформацією між автомобілями, іншими учасниками дорожнього руху і інфраструктурою. В результаті, підвищується безпека і поліпшується ефективність управління трафіком.
Зазначається, що в поточному році Сполучені Штати зроблять найбільший внесок у загальний обсяг витрат на ринку смарт-міст – понад $23 млрд. На другому місці буде Китай.
За матеріалами:
3dnews.ru
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас