Michelin купує канадського постачальника шин для сільгоспобладнання Camso за $1,45 млрд — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Michelin купує канадського постачальника шин для сільгоспобладнання Camso за $1,45 млрд

Фондовий ринок
103
Французький виробник автомобільних шин Michelin купує канадську Camso, постачальника шин для сільськогосподарської техніки та снігоходів, за $1,45 млрд.
Операції Michelin і Camso з випуску продукції для їзди по бездоріжжю будуть об’єднані в окремий підрозділ з штаб-квартирою в Квебеку.
Цей підрозділ стане лідером ринку забезпечення мобільності в умовах бездоріжжя, йдеться в прес-релізі Michelin.
Camso, річні продажі якої становлять близько $1 млрд, розробляє і продає рішення для цього ринку з 1982 року. Компанія є визнаним лідером у сфері виробництва шин для сільськогосподарської техніки та снігоходів, а також має тверді позиції на ринку шин для вантажного транспорту і будівельного обладнання.
“Угода несе в собі відмінні можливості для обох компаній, – заявив головний виконавчий директор Michelin Жан-Домінік Сенар. – Michelin виграє в зв’язку з досвідом Camso на ринку забезпечення мобільності в умовах бездоріжжя, а Camso – в результаті повного кола експертизи Michelin на спеціалізованих ринках” .
Сума угоди з урахуванням боргу Camso складе $1,7 млрд, йдеться в прес-релізі. Синергетичний ефект, за оцінками Michelin, складе $55 млн до 2021 року.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас