Китайська компанія зацікавлена в спільному виробництві електробусів у Чернігові — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Китайська компанія зацікавлена в спільному виробництві електробусів у Чернігові

Фондовий ринок
397
Китайський виробник двошарових конденсаторів Shanghai Aowei Technology Development Co. зацікавлений в створенні об’єднаної виробничої бази з виготовлення електробусів на ПрАТ “Чернігівський автозавод” (ЧАЗ) корпорації “Еталон”.
Про це повідомляє прес-служба Чернігівської міськради.
Представники китайської компанії зустрілися з міським головою Чернігова Владиславом Атрошенком минулого тижня, напередодні відвідавши комунальне підприємство “Чернігівське тролейбусне управління” на предмет загального стану підприємства, тролейбусного парку і мереж, а також ЧАЗ для вивчення його можливостей у створенні бази виробництва електробусів.
Представники китайської компанії зазначили, що подібний успішний досвід у них є з Білоруссю.
Згідно з повідомленням, представник компанії Хуа Лі відзначив наявність потенціалу у ЧАЗу для створення такої бази і повідомив, що незабаром будуть проведені переговори з керівництвом заводу для прийняття остаточного рішення про спільне виробництво.
“Ми прибули не з метою продати вам електробуси, ми хочемо впроваджувати наші технології спільно з місцевим виробником. Створити виробничу базу, як зробили ми в Білорусі”, – цитує прес-служба міськради Х.Лі.
В.Атрошенко, в свою чергу, висловив зацікавленість у залученні кредитування з боку Китаю, в тому числі на створення необхідної інфраструктури для електробусів.

Довідка Finance.ua:

  • Shanghai Aowei Technology Development є експортно-орієнтованим підприємством, що спеціалізуються на розробці, виробництві і продажу електричних двошарових конденсаторів і ультраконденсаторів.
За матеріалами:
Інтерфакс-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас