"Укрзалізниця" витратить на паркани вздовж колій 69 млн грн — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

"Укрзалізниця" витратить на паркани вздовж колій 69 млн грн

Фондовий ринок
693
ПАТ “Укрзалізниця” в 2018 році виділить 69 млн грн на монтаж огорож та інші заходи безпеки на залізничних станціях. Ці дії компанія вирішила зробити в зв’язку зі зростанням кількості смертей і невиробничого травматизму на залізниці.
В УЗ заявили, що з початку 2018 року на коліях, станціях, перегонах і виробничій території компанії різні травми отримали 288 людей, а 58% з них загинули. У порівнянні з 2017 роком рівень смертності не змінився, але кількість травмованих зросла на 32 людини.
У зв’язку з цим компанія вирішила докласти всіх зусиль, щоб обмежити доступ сторонніх осіб до небезпечних зон залізничної інфраструктури.
При тому, що майже на всіх станціях залізниці розміщені банери з інформацією про правила безпеки на залізниці, люди все одно продовжують ходити по коліях.
Але в компанії скаржаться, що в деяких випадках не допомагає навіть встановлення огороджень уздовж колій. Наприклад, після того як на станції Ірпінь в 2017 році загинули двоє людей, там був встановлений 740-метровий паркан. УЗ витратила на встановлення огорожі 973 тис. грн. Проте люди виламали секції паркану і продовжують ходити по залізничному полотну.
За матеріалами:
УБР
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас