США вимагають посилити правила провезення ручної поклажі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

США вимагають посилити правила провезення ручної поклажі

Світ
440
Адміністрація транспортної безпеки США (TSA) вимагає від служб безпеки іноземних аеропортів з 30 червня ввести додаткові заходи безпеки при перевірці ручної поклажі пасажирів, які вилітають в США.
Як повідомляє avianews.com, нововведення торкнеться перевезення в салоні літака порошкоподібних речовин в ємностях, обсяг яких перевищує 350 мл, наприклад, дитячих присипок, спортивного харчування, косметичної пудри, спецій.
Такі ємності необхідно буде викладати з ручної поклажі для додаткового окремого сканування в інтроскопах.
У разі, якщо співробітники служби авіаційної безпеки не зможуть ідентифікувати порошкоподібну речовину, її заборонять проносити на борт літака.
Подібні правила в аеропортах США почали вводити з липня 2017 року, після того як поліція Австралії повідомила про запобігання теракту за участю літака Etihad Airways, на борту якого учасники змови планували активувати саморобний вибуховий пристрій.
Його передбачалося здати в багаж, проте, за даними поліції Австралії, пристрій не пройшов через процес реєстрації на стійках в аеропорту. У квітні 2018 року TSA заявила про завершення введення нових процедур огляду у всіх аеропортах США.
За матеріалами:
Avianews.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас