Капітал Цукерберга зріс на $2,8 млрд на тлі виступу перед сенатом США — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Капітал Цукерберга зріс на $2,8 млрд на тлі виступу перед сенатом США

Фондовий ринок
432
Статки засновника Facebook Марка Цукерберга за день збільшилися на $2,8 млрд на тлі його виступу перед сенатом США в зв’язку зі скандалом з витоком даних 87 млн ​​користувачів соцмережі.
Вартість акцій Facebook на торгах у вівторок зросла на 4,5% – до $165,04 за папір, що стало найвищим зростанням з квітня 2016 року, вказує Дело з посиланням на CNN.
Капіталізація Facebook зросла на $21 млрд і перевищила $479 млрд.
Загальний капітал Цукерберга збільшився на $2,8 млрд або 4,4% – до $66 млрд, зазначає Forbes. За даними індексу мільярдерів Bloomberg Billionaires Index, статки Цукерберга зросли на $2,76 млрд, або 4,3% – до $67 млрд.
Акції Facebook зросли після виступу Цукерберга в сенаті США у вівторок. Глава соцмережі вибачився перед користувачами за витік даних і взяв всю відповідальність за цю помилку на себе. Цукерберг розповів, що компанія проводить внутрішнє розслідування щодо виявлення додатків соцмережі, які використовують дані користувачів.
Нагадаємо, в березні Facebook опинилася в центрі скандалу через витік персональних даних користувачів соцмережі. Стало відомо, що компанія Cambridge Analytica збирала таку інформацію за допомогою додатка. Скандал ускладнився тим, що дані були використані при розробці програми, яка, ймовірно, застосовувалася під час президентської кампанії Дональда Трампа в 2016 році. Пізніше Facebook визнала, що Cambridge Analytica отримала доступ до даних 87 млн ​​користувачів.
За матеріалами:
Діло
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас