Мобільний інтернет запрацював ще на двох станціях київського метро — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Мобільний інтернет запрацював ще на двох станціях київського метро

Технології&Авто
440
Оператор мобільного зв’язку “Київстар” оголосив, що сьогодні інтернет-покриття з’явилося ще на двох станціях столичного метро – на Бориспільській і Червоному Хуторі. З урахуванням того, що оператори “великої трійки” спільно використовують мережу в метро, 2G-доступ напевно скоро запрацює і у абонентів Vodafone і lifecell.
Нагадаємо, що на даний момент GPRS-доступ працює на 42 станціях київського метро, до кінця поточного року 2G-мережі повинні запустити на станціях Осокорки, Позняки, Харківський, Вирлиця, Голосіївська і Васильківська, а до кінця 1 кварталу 2018 року – на Виставковому центрі й Іподромі, Дорогожичах і Сирці. Після завершення проекту ТОВ ““СУ” передасть готову інфраструктуру мобільним операторам.
Після цього українські мобільні оператори Київстар, Vodafone Україна і lifecell будуть шукати нового підрядника для будівництва 3G/4G-мережі в київському метро, яку зможуть спільно використовувати всі учасники угоди. Відповідний тендер може відбутися вже в першому кварталі 2018 року.
За матеріалами:
ITC.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас