До аеропорту "Львів" може зайти лоукостер easyJet і ще одна іспанська авіакомпанія — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

До аеропорту "Львів" може зайти лоукостер easyJet і ще одна іспанська авіакомпанія

Казна та Політика
866
Керівництво аеропорту Львів заявляє про намір залучити в 2018 році ще дві авіакомпанії і веде переговори з британським лоукостером easyJet і однією з іспанських авіакомпаній.
Про це розповіла генеральний директор аеропорту Тетяна Романовська, передає ЦТС.
Керівник підприємства, однак, не уточнила, чи є саме британський і неназваний іспанський перевізники тими авіакомпаніями, які можуть почати польоти до Львова в наступному році.
В контексті досягнення мільйонного пасажиропотоку аеропортом вона зазначила, що тепер повітряна гавань буде цікава для топ-авіакомпаній, таких як Qatar Airways, KLM, AirFrance, Emirates.
“На сьогодні з аеропортом співпрацює 25 авіакомпаній (включаючи чартери), в наступному році ми плануємо залучити ще як мінімум двох перевізників”, – сказала Романовська.
Далі вона додала: “Наш аеропорт зараз більш орієнтований на Європу, але в наступному році ми додамо акценти ще й на Азію”.
Також гендиректор Львівського аеропорту повідомила, що зараз припинені переговори з Ryanair, а плани, які були у ірландського лоукостера, вже починають реалізовувати інші, наприклад, угорська Wizz Air, яка буде літати зі Львова до Лондона.
“Ведемо переговори з іспанською компанією, з англійським еasyJet, який думає над тим, щоб відкрити рейси в три британських міста”, – додала Романовська.
Однак вона уточнила, що поки все ж твердо можна говорити лише про співпрацю з Wizz Air.
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас