WOG оскаржить рішення суду про завищені ціни на дизпаливо для "Укрзалізниці" — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

WOG оскаржить рішення суду про завищені ціни на дизпаливо для "Укрзалізниці"

Фондовий ринок
207
У WOG заявили, що рішення Господарського суду про визнання незаконності додаткових контрактів на постачання дизпалива за завищеними цінами для ПАТ “Укрзалізниці” грунтуються на необ’єктивній і неправдивій інформації, тому компанія оскаржить це рішення в судах вищої інстанції.
Про це повідомляє прес-служба ТОВ “Вог Аеро Джет”.
У WOG стверджують, що в основу рішення суду були покладені неправдиві і необ’єктивні висновки про рівень ринкових цін ДТ, зокрема мова йде про звіти, підготовлені приватними структурами на основі телефонних опитувань.
Крім того, за інформацією оператора ринку палива, звіти були підготовлені за той період часу, коли контракти не були підписані і не реалізовувалися без врахування такого фактора, як відстрочка платежів за контрактом.
“У зв’язку з вищепереліченим, компанія ТОВ “Вог Аеро Джет” оскаржить рішення столичного суду і буде домагатися визнання додаткових контрактів з Філією УЗ законними”, – йдеться у повідомлення прес-служби.

Довідка Фінанси.юа:

  • 28 липня Господарський суд Києва визнав недійсною додаткову угоду на постачання дизпалива до контракту між філією “Центр забезпечення виробництва” ПАТ “Українська залізниця” та ТОВ “Вог Аеро Джет”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас