Податківців зобов'яжуть вести онлайн-реєстр розстрочок — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Податківців зобов'яжуть вести онлайн-реєстр розстрочок

Казна та Політика
482
Державна фіскальна служба (ДФС) створить реєстр розстрочок, який буде розміщений на її офіційному сайті.
Про це йдеться у відповіді на запит експерта з питань протидії корупції Гліба Каневського.
Згідно з інформацією, відповідно до п. 100.10 ст. 100 Податкового кодексу Міністерство фінансів розробило проект наказу “Про затвердження порядку ведення і форми Реєстру заяв про розстрочення, відстрочення грошових зобов’язань або податкового боргу.
“Згідно із зазначеним проектом, даний реєстр буде розміщуватися на офіційному веб-порталі Державної фіскальної служби, оновлення інформації буде здійснюватися щодня і міститиме вичерпну інформацію про подані платниками заяви про розстрочення, відстрочення грошових зобов’язань або податкового боргу та прийняті контролюючими органами рішення”, – зазначається у відповіді.

Довідка Finance.UA:

  • Раніше в Україні з’явився єдиний реєстр автоматичного відшкодування податку на додану вартість (ПДВ), який, за словами міністра фінансів Олександра Данилюка, робить неможливими найпоширеніші правопорушення щодо суми відшкодування, часу і хронології.
  • У квітні прем’єр-міністр України Володимир Гройсман заявив, що наступним кроком уряду після відшкодування ПДВ стане впровадження моделі електронної митниці.
За матеріалами:
Економічна Правда
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас