Найважливіші цифри і цитати вівторка, 25 квітня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати вівторка, 25 квітня

521
Найважливіші цифри і цитати вівторка, 25 квітня
  • “Газпром” скоротить транзит через Україну в шість разів
  • Вибори у Франції: перемога Макрона принесла найбагатшим європейцям 27 млрд доларів
  • Європейські компанії профінансують “Північний потік-2” на 50%
  • Сім банкірів пройшли процедуру «відбілювання»
“Це неприпустимо”: Україна і МВФ не домовлялися про підвищення пенсійного віку – Розенко
“Меморандум з МВФ вперше за 15-річну історію оприлюднений на сайті Міністерства фінансів. І кожен може переконатися, що сенсацій там немає, за ці три тижні ніяких катаклізмів в Україні не сталося. Там немає жодної згадки про підвищення пенсійного віку в Україні. І разом з тим ми постійно чуємо розмови про необхідність підвищення пенсійного віку. Потрібно розуміти, що чим більше буде таких безпідставних розмов, тим менше шансів провести будь-яку пенсійну реформу в парламенті”, — наголосив Розенко в ефірі телеканалу ZIK.
Стали відомі лідери зі сплати податків в Україні
“Ми не тільки забезпечуємо країну газом внутрішнього видобутку, сприяючи зміцненню незалежності нашої держави, але ми також максимально відкрито ведемо свою діяльність і виконуємо всі свої зобов’язання перед державним і місцевими бюджетами. Це соціальна функція будь-якого бізнесу, що сприяє довірчим відносинам між державою і суспільством”, – зазначив президент Burisma Group Микола Злочевський.
США хочуть істотно скоротити допомогу Україні
Колишній посол США в Україні Вільям Тейлор заявив, що однією з головних цілей політики США в Україні протягом багатьох років було заохочувати їх рухатися в напрямку європейських інститутів: “Це в наших інтересах,щоб вони не рухалися у бік російських інститутів”.
В «Укравтодорі» озвучили, скільки мають грошей на ремонт доріг
Про це розповів голова компанії «Укравтодор» Славомір Новак: «На даний момент ми очікуємо надходження цих грошей. Але, крім цієї суми, ми сьогодні вже можемо використовувати 3,5 мільярда гривень на ремонт з держбюджету, 2,5 мільярда гривень за рахунок кредитів, які були отримані в попередні роки від іноземних банків, але так і не були освоєні»
Бурштин Чорнобиля вивозять у Рошені
«Видобуток бурштину в зоні відчуження несе кілька загроз. По-перше, безпосередньо екологічну — знищується ліс, а якщо видобувають гідронамивом — знищуються водні джерела. Якщо це відбувається на радіаційно забрудненій території, то можуть постраждати й самі видобувачі. Ну і до всього на небезпеку наражуються люди, які потім будуть носити вироби з «брудного» бурштину», — розповів еколог Володимир Борейко.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас