Найважливіші цифри і цитати середи, 30 листопада — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати середи, 30 листопада

619
Найважливіші цифри і цитати середи, 30 листопада:
  • Видавництво Time відмовилося продатися за $1,8 млрд
В Україні готують тендер щодо 4G
“Прийнято для громадського обговорення ціни (на частоти під 4G – Ред.), порядок компенсації для діючих користувачів (радіочастотного ресурсу (РЧР) – Ред.) і відповідні зміни до Плану РЧР. Поки що тільки для 2600 МГц”, – зазначив глава НКРЗІ Олександр Животовський.
Як збираються платити стипендії в Україні: гроші будуть одержувати не всі “хорошисти”
“Це абсолютно новий рейтинговий підхід до визначення стипендій, які будуть отримувати студенти. Кожен вуз розробить свої критерії для складання рейтингу, які будуть затверджуватися вченою радою університету за обов’язковим погодженням з органами студентського самоврядування університету”, – розповіла міністр освіти і науки України Лілія Гриневич.
“Червона атомна кнопка”: Тимошенко заявила про свої плани на владу
“Всі (іноземні. – Ред.) реформатори, які прийшли в Україну, на сьогоднішній день покинули владу тому, що там корупція, там немає ніяких реформ. Партія “Батьківщина” вважає, що на всіх вищих посадах повинні перебувати громадяни України. Люди, які народилися, живуть і працюють в Україні. Запрошувати ззовні сьогодні абсолютно непродуктівно”, – сказала депутат.
У Європарламенті пояснили, чому Україні ще не дали «безвіз»
«Я хочу чітко сказати: тут немає суперечностей. Коли мова йде про ці маленькі острови, то рішення по ним вже були прийняті раніше, але не на цьому тижні. Це різні ситуації, в порівнянні з Україною і Грузією», – заявила доповідач з питань візової лібералізації в Європарламенті Марія Габріель.
Яценюк: через допуск Газпрому до OPAL Україна може втратити- mozhet-poteryat-do-400-mln-v-god до $400 млн на рік
“У цифрах це від 300 до 400 мільйонів доларів на рік. Так само буде страждати Польща і Словаччина. Ми запропонували кілька варіантів рішень”, – зазначив лідер “Народного фронту”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас