Найважливіші цифри й цитати середи, 3 серпня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри й цитати середи, 3 серпня

737
Найважливіші цифри й цитати середи, 3 серпня:
  • У Мінсоцполітики виявили більше 300 тис. “липових” переселенців-пенсіонерів
Голова Мінсоцполітики пропонує радикально підвищити зарплати
“Міністерство соцполітики разом з Мінекономіки та Мінфіном, аналізуючи ситуацію, шукає додаткові резерви, щоб отримати ресурс для осучаснення пенсій. І я вважаю, що без радикального підвищення заробітної плати отримати цей додатковий ресурс неможливо. Тому ми зараз шукаємо інструментарій, щоб отримати легалізовану частину зарплати, з якої виплати ЄСВ зробили б можливим перерахунок пенсій тим, у кого вони залишаються на рівні до 2012 року”, – зазначив Рева.
Криза неплатежів: нові тарифи на холодну воду назвали тупиковими
«За холодну воду в приватних будинках доведеться заплатити 12,34 грн (платили 8,68 грн) за 1 куб. м. А мешканцям багатоповерхівки вода коштуватиме 13,77 грн за 1 куб. м (було 10,24 грн)», – повідомили в «Київводоканалі».
Гопко розповіла, чому Україні не слід боятися перемоги Трампа
“Наше посольство в США, діаспора і багато аналітичних центрів зараз намагаються працювати з командами двох кандидатів (у президенти США. – Ред.) для того, щоб Україна була присутня в їхніх передвиборних обіцянках. Хоч як би це не було складно з Трампом, але все одно є якась стратегічна лінія американської політики щодо Росії. І Трамп, навіть в разі перемоги, він радикально різко не може її змінити”, – пояснила Гопко.
Немає значення, звідки прийдуть інвестиції, головне – не з країни-агресора, – Гройсман про приватизацію обленерго.
“Наше завдання – виставити максимально прозорі умови, а далі нехай ринок вирішує, хто стане власником. Власник для нас не має значення, якщо тільки він не з країни-агресора, – головне, щоб він був чесним, ефективним та інвестував у модернізацію”, – наголосив прем’єр.
НБУ повідомив, скільки валюти населення може купувати й продавати без паспорта
«З 10 серпня 2016 року, коли постанова № 364 набуде чинності, фізичні особи зможуть проводити обмін валют на суму до 150 тис. грн в еквіваленті без надання документів», – кажуть в НБУ.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас