Найважливіші цифри і цитати середи, 29 червня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати середи, 29 червня

696
Найважливіші цифри і цитати середи, 29 червня:
  • IKEA відкликає близько 29 млн комодів після смерті шістьох дітей
  • Бюджетна резолюція: долар по 27 грн, зростання економіки й невелика інфляція
  • ФГВФО заявляє про незаконне виведення із застави Укрінбанку нерухомості на 26 млн грн
  • Україна збільшила запаси газу в сховищі на 1,2 миллиарда кубометрів
Україна не зможе обійтися без російського газу, – Новак
“Я поки не можу сказати, “Газпром” має дати розрахунки найближчим часом. Закупівля газу буде залежати від українських колег. В цілому ми вважаємо, що їм не обійтися без закупівлі газу, щоб наповнити ПСГ. Сумарно їм потрібно закачати близько 9-10 млрд кубометрів”, – сказав А.Новак.
Україні загрожують віялові відключення світла
“Звертаємося до населення, підприємств: для запобігання відключенням просимо максимально скоротити споживання електрики в липні-серпні. Важливо зберегти запаси вугілля напередодні осінньо-зимового сезону”, – говорить заступник міністра енергетики Олександр Светелик.
Прем’єр Нідерландів пригрозив заблокувати асоціацію “Україна-ЄС”
“Нам потрібно юридично зобов’язувальне рішення, що враховує численні стурбованості і дискусії в Нідерландах, які призвели до референдуму. Я поки не знаю, в якій саме формі це повинно бути. Можливо, нам доведеться змінити текст, а, може бути, ми зможемо знайти рішення, яке не потребуватиме зміни тексту угоди про асоціацію, я поки не знаю”, – сказав Рютте після переговорів з лідерами інших країн ЄС на саміті в Брюсселі у вівторок, 28 червня.
Прем’єр заявив про катастрофу в системі охорони здоров’я
“Я думаю, що реформа медицини не пов’язана безпосередньо з присутністю чи відсутністю міністра або приставки в. о. Вона більше має на увазі те, що реально назріло. А назріли зміни, тому що система охорони здоров’я в дуже важкому стані”, – каже Гройсман.
Гройсман пояснив, як розраховувалася ціна на газ
“Найголовніше – система субсидування побудована так, що держава доплатить за того, хто не має можливості заплатити. Тому людям з невеликим доходом абсолютно нічого не загрожує”, – сказав політик.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас