Найважливіші цифри і цитати четверга, 4 лютого — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найважливіші цифри і цитати четверга, 4 лютого

829
Найважливіші цифри і цитати четверга, 4 лютого:
  • З початку 2014 року НБУ вивів з ринку “64 банки”:HTTP://news.finance.ua/ru/news/-/368756/s-nachala-2014-goda-nbu-vyvel-s-rynka-64- Banka
*МВФ відкладає виділення Україні $ 1,7 млрд, – ЗМІ
  • Держбанки заплатять майже 50 млн грн за роботу з Oracle
*Сьогодні безготівковий долар на Міжбанку котирувався на рівнях 25,85 до 25,98 грн/дол.
Голова правління банку «Хрещатик» Дмитро Гриджук про перевірки фінансових операцій
“За формальним принципом не чіплятися і намагаємося не сильно затягувати операції клієнтів. Додаткові документи вимагаємо лише в тих випадках, коли стикаємося з дійсно підозрілими транзакціями Таке не проходить. І якщо бачимо злочини, звичайно ж, сигналізуємо про них”.
Президент України Петро Порошенко про відставку Айвараса Абрамавічуса
“Зустрівся і поговорив з Айварасом Абромавічусом … Айварас підтвердив, що протягом усього часу роботи в уряді мав повну мою підтримку його реформаторських ініціатив, як безпосередньо, так і через Нацраду реформ. З мого боку таке сприяння гарантовано і надалі. Вважаю, що Айварас повинен залишатися міністром і продовжувати реформи. Він пішов думати”.
Голова Верховної Ради Володимир Гройсман про політичну кризу
“Зараз представники політичних партій разом з Президентом повинні докласти всіх зусиль для стабілізації ситуації… Нам потрібно під ці завдання оновити уряд, тому що у нас все чомусь концентруються на питаннях прізвищ. І мені все одно (які) прізвища, важливо, хто зможе вирішити завдання, які сьогодні очікує країна. І в даному питанні, я вважаю, що політики повинні проявити зрілість”.
Ігор Кононенко про складання повноважень першого заступника голови фракції БПП
“Щодо ситуації, яка склалася, і висунутих на мою адресу звинувачень міністром економічного розвитку паном Абрамавічусом … Я прийняв рішення зняти з себе повноваження першого заступника голови фракції Партії” Блок Петра Порошенка “у Верховній Раді на період розслідування і прошу фракцію мене підтримати в це рішення.
Голова Фонду держмайна України (ФДМУ) Ігор Білоус про приватизацію
“Мова міністра економічного розвитку – м’яко кажучи, не найкращий месседж іноземним інвесторам і народу України, але сподіваюся, що це не вплине на приватизацію … відставка Абромавічус є сигналом того, наскільки складно в нашій країні бути реформатором”.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас