Найвпливовіший інвестиційний інфлюенсер — Fin Blogger Award — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Найвпливовіший інвестиційний інфлюенсер — Fin Blogger Award

Особисті фінанси
188
Переможниця у номінації інвесторка та фінансова блогерка Юлія Баткалова
Переможниця у номінації інвесторка та фінансова блогерка Юлія Баткалова
12 червня у Києві відбулася друга церемонія вручення премії Fin Blogger Award 2024, організаторами якої є фінансові портали Finance.ua, «Мінфін» та «Біржовий університет».
Престижну нагороду Fin Blogger Award вже другий рік поспіль присуджують найкращим українським блогерам, які створюють контент у своїх соцмережах і цим розвивають фінансову грамотність українців та навчають інвестувати.
Блогери, інвестори та гості свята зібралися у столичному Unit. City, щоб дізнатися, хто ж отримав звання найкращих серед лідерів думок у своїй ніші.
Фінансові блогери мають свою аудиторію, яка довіряє їхнім експертним думкам та рекомендаціям. Інфлюенсери в інвестиційній тематиці часто діляться своїм власним досвідом та порадами, зокрема конкретними рекомендаціями щодо купівлі або продажу активів. Тому під час події було названо й переможця у номінації «Найвпливовіший інвестиційний інфлюенсер». У номінації були представлені 14 блогерів.
Однак пальму першості отримала Юлія Баткалова — засновниця школи фінансів «BY finance» та експертка програми «Ранок вдома». Інвесторка веде свій блог про фінанси, в якому ділиться практичними порадами щодо інвестування та фінансової грамотності. У блозі експертка навчає управлінню сімейним бюджетом, створенню фінансових планів та здійсненню перших інвестицій.
Ексклюзивними партнерами заходу стали:
  • Інтернет-магазин срібних прикрас Miss Silver! Пропонує широкий вибір ювелірних виробів на будь-який смак. Більше 3 тис. товарів в наявності та під замовлення. Сотні задоволених клієнтів і вдячних відгуків. MS — твоя найкраща подруга у виборі вишуканих прикрас зі срібла.
  • А також Jack Daniel’s — наш незмінний партнер! Є бренди, про які говорять, а є ті, що говорять про тебе.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас