Meta розробляє мініатюрні окуляри змішаної реальності — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Meta розробляє мініатюрні окуляри змішаної реальності

Технології&Авто
105
Meta розробляє мініатюрні окуляри змішаної реальності
Meta розробляє мініатюрні окуляри змішаної реальності
Meta планує виготовити нову модель окулярів змішаної реальності, потенційно замінивши нею свої більш громіздкі попередні моделі.
Про це повідомляє The Information з посиланням на джерела.
Нові окуляри змішаної реальності мають бути запущені співробітниками Meta під кодовою назвою Puffin.
Ця гарнітура буде значно меншою за Meta Quest і не потребуватиме кишенькових контролерів для керування — досить просто жестів руками.
На відміну від великої гарнітури Apple Vision Pro, яка може похвалитися ціною в 3500 доларів, Puffin будуть набагато доступнішими та компактнішими.
Нова інформація про окуляри Puffin з’явилася через два місяці після того, як бос Meta Марк Цукерберг заявляв, що наступний революційний продукт компанії для змішаної реальності буде більше схожий на пару розумних окулярів із голографічними дисплеями та вбудованими камерами, мікрофонами та динаміками.
Підрозділ Meta Reality Labs протягом останніх кількох років вкладав гроші в дослідження та розробки, витративши на це майже 60 мільярдів доларів з моменту заснування у 2019 році.
31 липня підрозділ повідомив по дохід від продажів у 353 мільйони доларів. Головна фінансова директорка Meta Сьюзан Лі каже, що компанія очікує, що операційні збитки Reality Labs суттєво зменшаться в майбутньому з випуском нових продуктів.
За матеріалами:
НВ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас