Новая почта начала доставлять товары из онлайн-магазинов Италии: тарифы на доставку — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Новая почта начала доставлять товары из онлайн-магазинов Италии: тарифы на доставку

Личные финансы
2388
Тарифи на тепло та гарячу воду для населення в Україні залишать без змін до кінця поточного опалювального сезону. Відповідний меморандум між місцевою владою та урядом був напрацьований під час наради 20 січня.
Про це повідомляє пресслужба Кабінету Міністрів.
«Усі гілки влади об’єдналися, щоб захистити людей від неконтрольованого зростання тарифів. Ми цінуємо, що це спільне рішення з головами міст містить пункт про непідвищення тарифів на опалення й гарячу воду для українців», — зазначив Прем’єр-міністр Денис Шмигаль.
Меморандум регламентуватиме наступні домовленості:
  • тарифи на тепло та гарячу воду в цьому опалювальному сезоні залишаться незмінними;
  • проведення спільної роботи над реструктуризацією заборгованості перед НАК «Нафтогаз», що утворилася через різницю між виручкою ТКЕ та тарифною виручкою (так звана «різниця в тарифах»);
  • теплокомуненерго матимуть можливість укладати річні договори з НАК «Нафтогаз» за вигідною ціною.
«Нам вдалося досягти розуміння з центральною владою щодо необхідних кроків для недопущення кризи в системі теплозабезпечення населення та соціальних об’єктів», — зазначив голова Асоціації міст України Віталій Кличко.
В понеділок має бути підписаний Меморандум між урядом, АМУ та представниками парламенту про алгоритм виведення сфери теплопостачання з кризової ситуації, спричиненої коливанням ціни на газ в Україні. Зокрема, першочергових кроків щодо врегулювання питання різниці в тарифах на тепло, компенсації збитків підприємствам теплопостачання.

Довідка Finance.ua:

  • 18 січня Уряд ухвалив рішення, яким встановлюється гранична ціна на газ на рівні 6,99 грн за кубометр.
  • Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики та комунальних послуг, схвалила зниження тарифів на розподіл газу для 14 облгазів.
  • Споживачі, які встановили системи електричного опалення, отримуватимуть компенсацію у зв’язку зі зростанням ціни на електроенергію з 1 січня.

Вісім способів заощадити на комуналці цієї зими

По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас