НБУ оштрафовал две компании за нарушение «коллекторского» закона — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

НБУ оштрафовал две компании за нарушение «коллекторского» закона

Фондовый рынок
334
Кабінет міністрів пропонує законодавчо врегулювати взаємовідносини співробітників і роботодавців у випадку, коли неможливо заздалегідь визначити види, обсяги та періоди виконання тієї чи іншої роботи, зокрема роботи фрілансерів.
Про це пише Міністерство економіки.
Що пропонують. Ввести нову особливу форму трудового договору — трудовий договір з нефіксованим часом.
Умови такого документа повинні передбачати, що сторони за домовленістю можуть визначати необхідність і час залучення працівника до роботи, її обсяг і режим виконання.
Оплата праці здійснюється за той час, коли фактично виконується робота.
Законопроект передбачає мінімальну гарантовану кількість оплачуваних годин на місяць.
Співробітник повинен отримати всі права і гарантії, передбачені законодавством про працю, зокрема, щодо належного режиму роботи, часу відпочинку, порядку прийняття на роботу і звільнення, виплати зарплати, передбачає законопроект.

Довідка Finance.ua:

  • За результатами опитування платіжної платформи Payoneer, українські фрілансери в середньому заробляють від $ 650 до $ 2100.
  • Середні погодинні ставки українських фрілансерів в деяких галузях істотно відстають від світових. Це, перш за все, створення мультимедіа, переклади, управління проектами, підтримка клієнтів, продажі і фінанси. Разом з тим, в технічних нішах (програмування, IT, контроль якості) розрив зі світовими показниками менший, і багато українських фрілансерів прагнуть заробити за допомогою своїх технічних компетенцій.
До речі, портал Finance.ua давно аналізує пропозиції щодо карток в Україні. Щоб допомогти вам з вибором картки онлайн, у нас на сайті працює спеціальний сервіс. З його допомогою можна швидко і комфортно вибрати необхідний саме вам «пластик».

Подивитися варіанти 💳

По материалам:
УНН
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас