Шмыгаль заявил о проблемах с отоплением в некоторых регионах Украины — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шмыгаль заявил о проблемах с отоплением в некоторых регионах Украины

Казна и Политика
408
Кабмін схвалив проєкт постанови, який розширює можливості для сплати за паркування, а також надає більше автономії місцевим органам самоврядування.
Про це інформує пресслужба Міністерства розвитку громад та територій.
«Прийняття постанови запровадить в Україні сучасніші та комфортніші умови паркування транспортних засобів. Це, своєю чергою, збалансує інтереси осіб з інвалідністю, пішоходів, автомобілістів, суб’єктів господарювання та забезпечить розвиток системи паркування в Україні на європейському рівні», – зазначив Олексій Чернишов, міністр розвитку громад та територій.
Що передбачається проєктом постанови:
  • надати повноваження інспекторам з паркування (уповноважені посадові особи виконавчого органу сільської, селищної, міської ради) в частині контролю за дотриманням правил паркування;
  • запровадити відповідальність щодо доступу до інфраструктури зарядних станцій для електромобілів;
  • удосконалити способи оплати паркувальних послуг (у платіжних терміналах, банківських автоматах, комплексах самообслуговування);
  • ввести заборону для суб’єктів господарювання обладнувати місця для паркування на тротуарах.
Мета проєкту постанови:
  • прийняття постанови сприятиме покращенню якості надання послуг з паркування, збільшенню надходжень коштів до місцевих бюджетів, використанню майданчиків для паркування з максимальною ефективністю за рахунок раціональної організації та введення нових інноваційних технологій оплати послуг і контролю за здійсненням оплати;
  • також органи місцевого самоврядування отримають дієві важелі для розв’язання транспортних проблем у населених пунктах.

Довідка Finance.ua:

  • 17 березня набув чинності закон щодо посилення відповідальності за деякі правопорушення у сфері безпеки дорожнього руху.
  • У Верховній Раді зареєстровано законопроєкт №5058, яким пропонується надсилати «листи щастя» лише тим водіям, які протягом 15 днів з дня винесення постанови про накладення адмінстягнення не сплатили штраф.
  • Уряд підтримав ініціативу Міністерства внутрішніх справ щодо спрощення процедури придбання транспортного засобу.
Хотите купить новое авто, но не хватает средств? Удобный сервис от Finance.ua поможет выбрать персональный кредит. Анализируем ваши требования по кредитным продуктам и предлагаем лучшие варианты.

Порівняти і замовити кредит”:https://finance.ua/ua/credits/all?mpl=co_asu&mpr=news&mcr=_190221&partner=3912&channel=co_asu-_190221

По материалам:
УНІАН
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас