Автопроизводители в этом десятилетии потратят $500 млрд на переход к выпуску электромобилей — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Автопроизводители в этом десятилетии потратят $500 млрд на переход к выпуску электромобилей

Технологии&Авто
200
На вторинному ринку материнську компанію TikTok оцінили дорожче, ніж Coca-Cola — в $250 млрд.
Акції материнської компанії TikTok — китайської ByteDance — перевищили $250 млрд на вторинному ринку, повідомляє Bloomberg з посиланням на джерела.
Як зазначає видання, така оцінка означає, що ByteDance коштує дорожче від американської нафтогазової корпорації Exxon Mobil ($240,29 млрд) і виробника безалкогольних напоїв Coca-Cola ($229,06 млрд).
«ByteDance — одна з небагатьох провідних китайських інтернет-компаній, яка ще не стала публічною, з хорошим зростанням бізнесу, талантами і продуктами. Це те, за чим підуть гарячі гроші», — зазначив керуючий директор дослідницької компанії Blue Lotus Capital Advisors Шон Янг.
Вартість базується в Пекіні стартапу різко зросла в останні тижні, оскільки інвестори знаходять довіру до бізнесу. Також повідомляється, що засновник компанії Чжан Імін почав вивчати варіанти проведення IPO. Зокрема, тижнем раніше ByteDance найняла на посаду фінансового директора колишнього президента міжнародного підрозділу Xiaomi Чу Шоу Цзи. Саме він готував китайського виробника електроніки до виходу на IPO.
За словами одного з джерел видання, всього місяць тому акції компанії торгувалися в приватному порядку з оцінкою приблизно в $200 млрд.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в нагоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
По материалам:
3dnews.ru
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас