Законно ли требовать COVID-сертификат и не является ли это разглашением медицинской тайны украинцев — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Законно ли требовать COVID-сертификат и не является ли это разглашением медицинской тайны украинцев

Личные финансы
2126
Опалювальний сезон в Києві в 2021 році продовжено до 10 квітня через погодні умови, проте громада кожного будинку може прийняти рішення про дострокове відключення опалення.
Про це заявив мер Києва Віталій Кличко.
«У зв’язку з тим, що в столиці в наступні дні зберігається прохолодна погода, місто змушене трохи перенести завершення опалювального сезону. На кілька днів… Відключення тепла в Києві почнуть з 10 квітня», – повідомив Віталій Кличко.
Будь-яка будинкова громада може раніше відключитися від опалення. Таке рішення мають прийняти збори мешканців і подати відповідний протокол теплопостачальній компанії.
Соціальні об’єкти, особливо лікарні, будуть відключати тільки за заявками керівників установ. У садках і школах тепло вже відключають планово – через дистанційне навчання.

Довідка Finance.ua:

  • У зв’язку з тим, що в столиці зберігається прохолодна погода і середньодобова температура нижче +8 градусів, відключення тепла в Києві змушені відкласти на кілька днів.
  • Щоб врегулювати заборгованість за опалення і гарячу воду, необхідно укласти договір про розстрочення заборгованості та її сплати частинами.
Читайте важливі поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас