Первый прозрачный месяц рынка земли: в системе Прозорро.Продажи объявлено более 430 аукционов на 216 млн гривен — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Первый прозрачный месяц рынка земли: в системе Прозорро.Продажи объявлено более 430 аукционов на 216 млн гривен

Казна и Политика
209
В Україні відновили закупівлі «пакунків малюка» через Prozorrо.
Документ вчора був опублікований у виданні «Голос України», а сьогодні набрав чинності.
Як було раніше. На законодавчому рівні не був закріплений орган, який відповідав за призначення і виплату допомоги «пакунок малюка».
Що зміниться. Закон закріплює повноваження з призначення і виплати такого виду державної допомоги за органами соціального захисту населення за місцем проживання батьків (усиновителів, опікуна, піклувальника) новонародженого. Зміни дадуть можливість проводити закупівлі товарів для комплектування «пакунку малюка» на відкритих прозорих аукціонах через електронну систему ProZorro для більш ефективного використання бюджетних коштів.
Допомога не зараховується у розмір допомоги при народженні дитини (41 280 гривень). Документ закріплює вартість «пакунок малюка» на рівні трьох розмірів прожиткового мінімуму для дітей до 6 років, встановленого законом на дату оголошення про проведення конкурентних процедур закупівель. Кінцева ціна визначається у результаті закупівельного аукціону.
Читайте важливі новини та поради, які стануть в пригоді для вашого гаманця, в телеграм-каналі Finance_ukr 🤫
По материалам:
Finance.ua
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас