Concorde Capital привлечет валютные инвестиции физлиц под 8,5% — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Concorde Capital привлечет валютные инвестиции физлиц под 8,5%

Фондовый рынок
912
Через встановлення фіксованої ціни на електроенергію, у І кварталі 2021 року компенсація від держави щомісячно надавалась жителям з електроопаленням та багатодітним сім’ям. У столиці її отримувачами стали 10,5 тис. клієнтів, яким за три місяці на особові рахунки надійшло 21,87 млн грн.
Про це свідчать дані енергопостачальника YASNO.
Хто отримав компенсацію:
  • відповідно до постанови Кабміну, споживачі з електроопаленням та багатодітні сім’ї отримували компенсацію вартості електроенергії за фіксованою ціною 1,68 грн/кВт∙год та зниженим тарифом 0,9 грн/кВт∙год у січні, лютому та березні 2021 року.
Починаючи з квітня така компенсація не передбачена. Таким чином, у платіжках за березень сума до сплати востаннє зменшується на розмір компенсації.
У компанії зазначають, що крім паперового рахунку клієнти, що не мають субсидії, можуть побачити зарахування компенсації в Особистому кабінеті у блоці «Абонентська книжка» – графа «Субсидії» або у блоці «Кошти» – розділ «Платежі і субсидії». Субсидіантам компенсація надається у монетизованій формі, тому вона не відображається в Особистому кабінеті та платіжках цих споживачів.

Довідка Finance.ua:

  • Борги побутових клієнтів АТ «Київгаз» за розподіл газу становлять 4,8 млн грн. З них 16,5% споживачів в 2021 році жодного разу не платили за розподіл блакитного палива.
  • Нарахування за житлово-комунальні послуги з урахуванням електроенергії в лютому 2021 року склали 27,3 млрд грн, на 39,3% більше, ніж у лютому минулого року (19,6 млрд грн).
  • За несплату за користування житлово-комунальними послугами до боржників може застосовуватись відповідальність у формі стягнення пені, припинення надання комунальних послуг, виселення з житла та звернення стягнення на нерухомість відповідно до норм законодавства.

Найкращі картки для оплати комуналки 💳

По материалам:
Фінансовий клуб
Если Вы заметили ошибку, выделите необходимый текст и нажмите Ctrl+Enter , чтобы сообщить нам об этом.

Поделиться новостью

Подпишитесь на нас