Знижка на табір «Артек» у Буковелі при оплаті Mastercard World Elite — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Знижка на табір «Артек» у Буковелі при оплаті Mastercard World Elite

Особисті фінанси
90
Знижка на табір «Артек» у Буковелі при оплаті Mastercard World Elite
Таскомбанк разом з Mastercard пропонує нову пропозицію держателям карток World Elite. Тепер Ви зможете отримати 10% знижку на придбання путівки в табір «Артек» у Буковелі.
Знижка буде застосована при оплаті карткою Mastercard World Elite від Таскомбанку на сайті bukovel24.com. Це гарна можливість подарувати своїй дитині яскравий відпочинок влітку.
Як гарантовано отримати знижку:
  • Перший спосіб — створіть особистий кабінет на сайті bukovel24.com, додайте картку перед оплатою замовлення. Натисніть кнопку «Додати нову картку», потім введіть необхідні дані на сервісі Tranzzo та збережіть картку. Якщо все відбулося успішно, у Вашому акаунті з’явиться приєднана картка для оплати. Під час замовлення необхідно обрати цю картку.
  • Другий спосіб — перед замовленням натисніть на Ваш профіль, оберіть «Способи оплати» — «Додати картку», потім введіть необхідні дані на сервісі Tranzzo та збережіть картку. Якщо все відбулося успішно, у Вашому акаунті з’явиться приєднана картка для оплати. Під час замовлення необхідно обрати цю картку.
Пропозиція діє з 10 квітня 2024 року по 31 серпня 2024 року.
Табір «Артек Буковель» розташовано просто серед зелені карпатського лісу. Діти проживатимуть у комфортабельних дерев’яних котеджах готелю «Буковель» — по 3−6 осіб у кімнаті. Номери обладнані усіма зручностями: санвузлом та необхідною побутовою технікою. Поруч є медичний корпус з лікарями на цілодобовому чергуванні. У «Артек Буковелі Лісовому» діти їстимуть 5 разів на день: сніданок, обід, полуденок, вечерю, другу вечерю. Збалансоване меню розроблено за стандартами харчування дітей у таборі.
Більш детальна інформація у Вашого персонального менеджера.
За матеріалами:
Таскомбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас