Зміни до депозитного продукту «Овернайт» та депозитного продукту «Вклад з капіталізацією процентів» — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Зміни до депозитного продукту «Овернайт» та депозитного продукту «Вклад з капіталізацією процентів»

Кредит&Депозит
42
Шановні клієнти!
Повідомляємо, що з 15.05.2024 запроваджуються зміни до депозитного продукту «Овернайт», та депозитного продукту «Вклад з капіталізацією процентів», у зв’язку з чим вносяться зміни до Умов договору про надання банківських та інших послуг, типових форм заяв про надання банківської послуги «Розміщення вкладу», вводяться в дію типові форми заяви про зміну умов обслуговування за договором про надання банківських та інших послуг щодо перерахування коштів за Вкладом Овернайт та заяви про припинення її дії.
Зміни до депозитного продукту «Овернайт» полягають у швидшому поверненні коштів клієнтам (о 10:00) і можливості пізніше зараховувати кошти на вклад в певні числа місяця (до 18:00). Також для зручності клієнтів додається можливість надати банку платіжну інструкцію на регулярне перерахування коштів на рахунок вкладу «Овернайт» з їх поточних рахунків. За вкладом з капіталізацією процентів буде запроваджене поповнення вкладу виключно на суму процентів, нарахованих на Вклад станом на дату такого поповнення.
У разі виникнення запитань або для отримання додаткової інформації, просимо звертатися до менеджерів у філіях та відділеннях АТ «Укрексімбанк».
З повагою, АТ «Укрексімбанк»
За матеріалами:
Укрексiмбанк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас