Запускаємо ініціативу «Відродимо разом», щоб допомогти видавництву Vivat — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Запускаємо ініціативу «Відродимо разом», щоб допомогти видавництву Vivat

Кредит&Депозит
66
Запускаємо ініціативу «Відродимо разом», щоб допомогти видавництву Vivat
23 травня увійде в українську історію як чергова трагедія, спричинена рашистами. В результаті прильоту у харківську друкарню «Фактор-Друк» видавництва Vivat загинули 7 співробітників та кілька десятків людей постраждали. Ми щиро співчуваємо родинам загиблих, які працювали задля розвитку української культури і освіти. Також вогонь знищив близько 50 тисяч книг.
Щоб допомогти відновити бізнес, українці влаштували цілий флешмоб. Публічні люди, всесвітньо відомі фонди та соціально відповідальний бізнес збирають гроші на відновлення «Фактор-Друк», масово закуповують у них книжки та надають цій справі гучного розголосу.
Компанія Moneyveo завжди відгукується на актуальні потреби суспільства. Тож ми запровадили ініціативу «Відновимо разом», в рамках якої проведемо серед колег Moneyveo збір коштів, на які закупимо книжки у Vivat. Віримо, що наш внесок стане однією з цеглинок, що допоможе бізнесу зберегти робочі місця та відновити діяльність, а також підтримає розвиток українського видавництва. Наприкінці червня ми відзвітуємо щодо результатів проєкту.
Давайте об'єднаємо наші зусилля, щоб допомогти відродити друкарню та зберегти видавничий ринок України. Ви можете зробити свій внесок, придбавши книгу у видавництва, поширивши інформацію або зробивши донат за офіційними реквізитами.
За матеріалами: Moneyveo
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас