Запрошуй друзів до картки Мед та отримуйте вдвічі більше винагороди — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Запрошуй друзів до картки Мед та отримуйте вдвічі більше винагороди

Особисті фінанси
153
Бери участь у реферальній програмі картки розстрочки Мед та отримуй 100 грн за кожну оформлену за твоїм персональним лінком картку. Адже з 25 грудня цього року до 7 січня 2024-го ми подвоюємо винагороду для тебе та усіх твоїх друзів, що оформили картки, скориставшись твоїм лінком.

Що треба робити

  • Переходь до застосунку Мед, якщо вже маєш картку, та тисни «Запросити друга» на головному екрані.
  • Скопіюй персональне посилання та надішли його друзям.
  • Кожна картка, що була оформлена за твоїм лінком-запрошенням, принесе тобі 100 гривень. Ще стільки ж ми перерахуємо твоєму другові, що скористався запрошенням.
Зазначені зміни закріплені правлінням банку в оновленій редакції Офіційних правил програм лояльності клієнтів-фізичних осіб АТ «Юнекс Банк» (оновлений документ набере чинності 25 грудня 2023 року).
Цим же документом вносять окремі зміни до програми кешбек. Більшість з них — суто стилістичні, проте є серед них й важливі. Наприклад, в оновленій редакції врегульовані правила сплати нарахованої винагороди клієнтам, що відмовилися від участі в програмі за власної ініціативи.
Якщо сума нарахованої, але не сплаченої на момент відмови винагороди перевищує 10 грн, така винагорода сплачується клієнту на початку місяця в повному обсязі. Якщо накопичена винагорода не перевищує 10 грн, вона «заморожується» та зберігається за клієнтом, поки він не поновить свою участь у програмі.
Нагадаємо, усі клієнти можуть отримувати винагороду, купуючи товари та послуги картками Unex Smart та Unex Card 2.0. Щоб отримувати кешбек 1% на всі розрахункові операції за винятком вичерпного переліку MCC, підключи свою картку до програми (якщо не маєш картки — оформлюй її онлайн лише за 10 хвилин).
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас