Який відсоток українців вірить у «криптовалютне майбутнє» (опитування) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Який відсоток українців вірить у «криптовалютне майбутнє» (опитування)

Криптовалюта
251
Який відсоток українців вірить у «криптовалютне майбутнє» (опитування)
Який відсоток українців вірить у «криптовалютне майбутнє» (опитування)
Binance провела опитування серед 22 тис. українців, результати якого свідчать, що 65% респондентів вважають криптовалюти важливою частиною майбутнього економічного розвитку країни.
Нагадаємо, за оцінками платіжної компанії Triple-A, у 2024 році кількість власників криптовалют у світі досягла 562 мільйони осіб, що становить близько 6,8% населення планети.
Україна, яка стабільно входить до топ-20 країн за рівнем використання криптовалют, продовжує демонструвати зростання інтересу до цифрових активів, що підтверджують результати останнього опитування Binance. Так, опитування засвідчило, що: - понад 53% опитаних українців вважають фінансову свободу надзвичайно важливою, і криптовалюти стали ключовим засобом для її досягнення;
60% українців добре обізнані з криптовалютами й активно ними користуються. Ще 30% мають базові знання і здійснюють окремі транзакції; — незалежність та захист від інфляційних ризиків є основними перевагами для 45% респондентів. А 35% виділили швидкість та зручність транзакцій; — використання криптовалют сприяє зростанню фінансової дисципліни. Половина опитаних почали більше заощаджувати, а 30% зазначили, що криптовалюти допомогли їм стати фінансово організованішими; — 65% респондентів впевнені, що криптовалюти матимуть значний вплив на економіку України в найближчі п’ять років, відкриваючи нові горизонти для цифрової економіки; - 55% опитаних підтримують часткове регулювання криптовалют, тоді як 35% погоджуються з ідеєю повного регулювання для забезпечення безпеки користувачів; - 70% опитаних українців використовують криптовалюти для міжнародних переказів. Крім того, 65% респондентів вже використовували криптовалюти для підтримки благодійних проєктів.
Довідка Finance.ua: — Binance, має 213 мільйонів зареєстрованих користувачів. Це майже 38% від глобальної спільноти.
За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас