Яке європейське місто визнали найкомфортнішим для життя — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Яке європейське місто визнали найкомфортнішим для життя

Світ
664
Яке європейське місто визнали найкомфортнішим для життя
Яке європейське місто визнали найкомфортнішим для життя, Фото: Getty
Польське місто Білосток, у якому практично немає туристів, було визнано одним із найкращих місць для життя в Європі після схвальних відгуків його мешканців.
У звіті, оприлюдненому Європейською комісією, місто посідає перше місце за найвищим відсотком жителів, які відчули покращення якості свого життя.
За цим показником Білосток перевершив багато відомих міст, зокрема, залишивши позаду Рим, Лондон і Берлін.
Наразі на території міста мешкає 290 тис. людей. І вони зовсім не проти показати Білосток туристам. Наразі мандрівники фактично не їдуть до міста. А дарма. Бо там є на що подивитися і що скуштувати. Особливої уваги заслуговує старе місто.
Зокрема, серед must visit локацій:
  • палац Браницьких;
  • Ринкова площа;
  • Кафедральний собор Успіння Пресвятої Богородиці;
  • казкова вулиця Липова.
Туристів закликають спланувати візит до Білостока. Зокрема, місто чудово підійде для сіті-брейк. Зауважують, що місцеві мешканці — дуже приязні до туристів.
Зокрема, охоче допоможуть та підкажуть, куди варто піти, аби класно провести час. Хоча не всі у Білостоці володіють англійською мовою, завжди можна порозумітися.
Нагадаємо, польські підприємці побоюються, що можуть залишитися без робочої сили, оскільки приплив мігрантів з України вже зменшується, а уряд під тиском громадськості може ще більше посилити імміграційну політику.
До речі, Finance.ua пропонує оформити туристичне страхування онлайн за вигідними цінами. Дія поліса поширюється на весь світ.

Страховка для виїзду за кордон на Finance.ua 🧐

За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас