Шахрайство з житлом у Польщі — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Шахрайство з житлом у Польщі

Нерухомість
456
Шахрайство з житлом у Польщі
Шахрайство з житлом у Польщі
Шахрайство з нерухомістю поширене не лише в Україні, але і в Польщі. Саме тому слід дотримуватися кількох правил, які допоможуть оминати підозрілі оголошення, а то й викривати шахраїв.
Про це йдеться у статті Finance.ua.

Як не повестися на шахраїв

  • 1. Не слід звертати уваги на оголошення, де немає фото житла. Навіть якщо це не шахраї, ви можете витратити більше часу на обговорення умов проживання, щоб потім зрозуміти, що саме це житло вам не підходить через ремонт, відсутність духовки чи ванни тощо.
  • 2. Нічого не сплачуйте посередникам до того, як буде підписаний договір оренди. Рієлтором оплачується виключно комісія. Вартість оренди сплачує виключно орендодавець.
  • 3. Перед укладанням договору перевірте особу власника, а також його право на здавання житла в оренду. Якщо вартість квартири в оголошенні ну дуже вигідна, ще й до неї включений чинш, варто реально все перевірити. Саме за надто дешевими та гарними варіантами ховаються шахраї.
  • 4. Варто звертати увагу на оголошення, які містять повні контактні дані — телефон, електронну пошту. Уникайте того, аби мати справу з власниками житла, які не хочуть підписувати умови наймання. Ціна на таку пропозицію може бути вигіднішою, але власник квартири може виселити вас у будь-який момент, бо ви не будете захищені законом.
А про особливості оренди житла в Польщі та ціни читайте у статті за посиланням нижче:

Оренда житла в Польщі: де дешевше та що обов’язково варто враховувати

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас