Як вивести Notcoin на біржу? — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПАРТНЕРСЬКА

Як вивести Notcoin на біржу?

Криптовалюта
5334
Як вивести Notcoin на біржу?
Як вивести Notcoin на біржу?

Що таке Notcoin?

Notcoin, або NOT, це крипто токен, який можна було майнити в однойменній грі на платформі додатку Телеграм. Фармінг здійснювався безкоштовно, а також додаткові бонуси в токенах нараховувались за виконання завдань типу підписки на телеграм канали і твітери партнерів, та за запрошення друзів у гру.

Коли можна буде вивести Notcoin?

Уже :) Лістинг токену Ноткоїн відбувся 16 травня на основних крипто біржах. Етап ваучерів уже пройшов, тож в цій статті ми дамо детальну інструкцію саме про вивід Notcoin в більш реальні гроші на акаунт однієї з крипто бірж, щоб можна було вільно користуватися цим активом та обмінювати його на інші.

Покрокова інструкція — як вивести Notcoin на біржу криптовалют

Спершу нам потрібно зайти на свій Notcoin:
Цей скріншот робився ще до офіційного лістингу тож фрази про майбутній лістинг у вас уже не буде. Клацаємо ‘claim'. Тут у нас будуть варіанти — доєднати Telegram гаманець або Tonkeeper, окремий додаток що можна скачати на Google Play або App Store (потрібна реєстрація).
Виконуємо додавання гаманця і продовжуємо.
Як вивести Notcoin на біржу?
Біля цифр з балансом токену Notcoin бачимо дві кнопки — з плюсиком і зі стрілочкою. Нам потрібно натиснути ту що зі стрілочкою.
Як вивести Notcoin на біржу?
Бачимо варіанти:
1) Вивести кошти на одну з крипто бірж
2) Вивести кошти на телеграм гаманець
3) Застейкати NOT на один місяць щоб отримати більше. Доречі, ніхто не знає умов стейкінгу, просто один місяць і гіпотетична винагорода після.
Робимо клік на першому варіанті, Exchanges (біржі):
Тут у нас є опції трьох бірж: Binance, ByBit i OKX. Ми будемо описувати процес виводу на ByBit але він дуже схожий до процесу виводу на будь-яку іншу біржу. Зверніть увагу, що комісія за вивід на будь-яку біржу становить півтора відсотки.
Далі бот питає чи є у тебе реєстрація акаунту, тиснемо ‘Yes, I have it':
Нам потрібно уважно скопіювати електронну адресу гаманця і МЕМО, тобто тег.
Для цього переходимо в ByBit. Ідемо на Спот і шукаємо монету NOT. Обираємо її і шукаємо знизу кнопку «поповнення». Копіюємо адресу і мемо, це обов’язково потрібно для поповнення депозиту!
Як вивести Notcoin на біржу?
Вставляємо адресу і мемо у відповідні поля на платформі NOT. Не забудьте перевірити перші і останні три символи в гаманці - таким чином ви можете убезпечити себе від шахрайства, пов’язаного з підміною адреси криптогаманця.
Натискаємо ‘Keep going'. Ось і вся інструкція! Оплата пройшла успішно. Тепер залишається лише чекати.
Доречі, в перші декілька днів після лістингу токена була заблокована можливість виводити на біржі, лише на телеграм гаманець. Дехто думає що це просто була тимчасова технічна несправність, а дехто «зрадить» про те що таким чином штучно тримали курс Notcoin від різкого падіння. Адже всі, хто хотів заробити на цьому дропі, практично в один момент почали продавати монети.
Як вивести Notcoin на біржу?
Що далі робити з Notcoin? Хтось відразу розпродав, а хтось тримає до останнього в надії на неймовірний зріст. Хочемо нагадати, що яким би не було ваше рішення — купувати, продавати і обмінювати криптовалюту можна на Obmify. Це сервіс моніторингу онлайн обмінників, що вручну перевіряє кожен сервіс і пропонує тільки надійні та вигідні платформи, де можна обмінювати без реєстрації. На Obmify є власний рейтинг з реальними відгуками, тож обрати обмінник стає набагато простіше. Спробуйте, вам обов’язково сподобається!
За матеріалами:
obmify.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас