Як розширити ком’юніті за допомогою Invest Talk Summit — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Як розширити ком’юніті за допомогою Invest Talk Summit

171
Як розширити ком’юніті за допомогою Invest Talk Summit
Як розширити ком’юніті за допомогою Invest Talk Summit
Invest Talk Summit 2024 — ключ до ефективних інвестиційних стратегій та інструментів. Скористатися цим ключем зможе кожен, хто відвідає захід 18 травня. А відкриватимуть двері до інвестиційних таємниць експерти та інвестори з різних напрямків інвестування.
Перевагою участі в саміті є те, що гості зможуть особисто долучитися до професійного ком’юніті у сфері інвестування. Натомість гості саміту отримають:
  • обмін знаннями та досвідом;
  • доступ до перспективних ідей для інвестування;
  • доступ до інсайдів щодо ринку інвестицій від експертів;
  • знайомство з іншими інвесторами, з якими у подальшому можлива співпраця.
Чому важливо розширювати ком’юніті? Насамперед, нові партнери, з якими можна об'єднатися задля інвестування. Вони можуть бути більш досвідченими та поділитися досвідом інвестування у більш масштабні проєкти. Обмін знаннями та корисними ресурсами для інвестування у подальшому допоможе з прийняттям кращих інвестиційних рішень.
Тож очевидна перевага ком’юніті в тому, що у разі потреби інвестор може отримати підтримку та поради від більш досвідчених членів спільноти у питаннях, що стосуються інвестиційних стратегій, управління ризиками та інших аспектів інвестування.
Розширювати коло корисних знайомств не кожному дається легко. Тож можна скористатися лайфхаком — прийти на Invest Talk Summit 2024 разом з друзями, колегами чи партнерами. Для тих, хто розглядає таку можливість, є спеціальна пропозиція від організаторів, а саме — привабливі знижки на квитки до 20%.

Де придбати квитки?

Для цього потрібно перейти на сторінку саміту та обрати потрібний квиток. Участь у саміті можлива як онлайн, так і офлайн. В обох випадках гості автоматично долучаться до розіграшу призів та отримають доступ до відео-запису та презентації конференції. Однак на офлайн-учасників чекатимуть кава, чай та корисний нетворкінг у межах заходу з можливістю долучитися до ком’юніті для власного розвитку.
Організатори Invest Talk Summit, сайти «Мінфін» та Finance.ua, спільно з партнерами, активно готуються до події. Цього року проведенню саміту посприяли компанії, які допомагають інвестувати у землю — Твоє Коло та Zeminvest, у REIT — компанія Inzhur, у фермерську діяльність — Сімейні молочні ферми, у придбання частки фінансової компанії - Access Finance.
Також є партнери, які швидко можуть навчити як і куди інвестувати — Біржовий університет, УкрІнвестКлуб, Goals on FIRE та Академія Мінфін.
Та процес інвестування потребує структурованості й організованості, в чому допоможуть наші партнери Trustee, Easy Vending та FIREkit.
До саміту залишилося трохи більше тижня. Встигніть придбати свою путівку у світ інвестицій!

Купити квиток для одного учасника

Купити квиток для кількох учасників

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас