всеМожу Online від ПУМБ — найкраща кредитна картка весни 2024 за версією Prostobank Awards — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

всеМожу Online від ПУМБ — найкраща кредитна картка весни 2024 за версією Prostobank Awards

Кредит&Депозит
101
Кредитна картка всеМожу Online від ПУМБ стала найкращою у номінації «Краща кредитка для весняних покупок» в рамках щорічної премії Prostobank Awards 2024. Ця нагорода свідчить про відмінну практику надання банківських продуктів та сервісів.
Експерти премії оцінювали вартість відкриття та обслуговування кредитної картки, максимальний кредитний ліміт, пільговий період, клас картки, вимоги до щомісячного погашення заборгованості та перелік документів, які необхідні для відкриття картки. За цими показниками, всеМожу Online показала найвищі результати, отримавши перше місце з рекордними 90 балами зі 100 можливих.
«всеМожу Online від ПУМБ виділяється пільговим періодом у розмірі до 62 днів та вигідною ставкою за використання кредитного ліміту на будь-які трати — 35,88% річних», — розповідає Олександр Сєдих, фінансовий директор компанії «Простобанк Консалтинг».
За словами Олександри Чепуріної, керівниці управління кредитних карток ПУМБ, основна перевага кредитки від ПУМБ — легке оформлення в ПУМБ online, прості та прозорі умови користування, всього 2,99% розмір щомісячного мінімального платежу, лише 2.99% на місяць процентна ставка після закінчення пільгового періоду та 2,99% за зняття кредитної готівки та перекази: «До всіх цих переваг додається вигідний кешбек від банку в найпопулярніших категоріях покупок та на оплату комуналки в мобільному застосунку. Цікаві пропозиції кешбеку за купівлі від партнерів банку».
__________________________________________________
Компанія «Простобанк Консалтинг» є лідером в сегменті дослідження банківських продуктів на ринку Східної Європи. З 2006 року проведено більше 10 000 досліджень фінансових послуг для роздрібних клієнтів, підприємств МСБ та корпоративного бізнесу. Prostobank Awards — щомісячна нагорода, що присвоюється компанією банкам за найкращу практику з надання банківських сервісів.
За матеріалами:
ПУМБ
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас