Водневий Renault Master отримає запас ходу 700 км (відео) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Водневий Renault Master отримає запас ходу 700 км (відео)

Фондовий ринок
514
Водневий Renault Master отримає запас ходу 700 км (відео)
Водневий Renault Master отримає запас ходу 700 км (відео)
Новачок з водневим двигуном, який показаний на автосалоні у Ганновері, розширить номенклатуру декарбонізованої техніки виробника з акумуляторних та гібридних машин.
Renault Master такого виконання є єдиним автомобілем у своєму класі, повністю виготовленим у Франції: мультиенергетична платформа (внутрішнє згоряння, електричний двигун і водень) і всі варіанти кузовів виробляються на одному заводі в Батії (поблизу Меца).
Двигуни, коробки передач і акумулятори також виробляються у Франції, 84% постачальників знаходяться у Франції. Про це йдеться в офіційному повідомленні Renault.
Очікується, що новий водневий Renault Master буде продаватися у версії H2-Tech вже у наступному році.
Світова прем’єра прототипу Master H2-Tech з нульовим рівнем викидів проводиться разом з HYVIA, спільним підприємством Renault Group і Plug, що займається водневою мобільністю.
Master H2-Tech отримав чи не найкращий запасу ходу у своєму сегменті — 700 км за технологією WLTP. Для повної перезарядки йому потрібно всього 5 хвилин при будь-якій погоді та сезоні року.
Передбачаються різні версії кузова та кабіни, що максимально адаптовані для найвимогливіших потреб виробникам кузовів, схваленим Renault Pro+.
Інноваційна розробка забезпечує надійність і продуктивність завдяки водневій архітектурі й зберігає як вантажну площу, так і корисне навантаження. Подвійне живлення нового покоління на основі акумулятора та паливного елемента показало гарну енергоефективність, пропонуючи чималий запас ходу до 700 км WLTP та дивовижну за тривалість 5-хвилинну перезарядку.
За матеріалами:
autoporady.com
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас