В «Укрзалізниці» дали поради, як влітку «виловити» квитки на популярні маршрути — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В «Укрзалізниці» дали поради, як влітку «виловити» квитки на популярні маршрути

572
В «Укрзалізниці» дали поради, як влітку «виловити» квитки на популярні маршрути
В «Укрзалізниці» дали поради, як влітку «виловити» квитки на популярні маршрути
Щоб українці могли в піковий сезон придбати потрібний квиток, в «Укрзалізниці» дали кілька порад.
Перш за все, радять завантажити офіційний застосунок компанії, планувати свою подорож заздалегідь та за необхідності скористатися сервісом моніторингу, щоб система сама придбала квиток, одразу як він з’явиться в продажу.
«Завантажуйте офіційний застосунок „Укрзалізниці“. Не треба шукати та сподіватися на якихось перекупів. Друге — якщо ви не знайшли квиток на ту дату, яка потрібна, можна скористатися сервісом моніторингу. Ми його кілька місяців тому тестово запустили, зараз вже працює на повну. У нас десь понад 50 тисяч квитків люди моніторять», — повідомив керівник пасажирського напрямку «Укрзалізниці» Олександр Перцовський в ефірі телемарафону.
Він пояснив, що таким чином можна замовити квиток одразу з автовикупом. Це означає, що навіть вночі, якщо хтось раптом здав свій квиток, і якщо ви перший в черзі на автовикуп, то система сама придбає квиток.
«Зараз через пік сезону ми вимушено обмежили, що там можна моніторити паралельно тільки кілька поїздів, а не незліченну кількість. Але це дуже користується популярністю», — пояснив керівник пасажирського напрямку УЗ.
Крім того, в «Укрзалізниці» радять у пік сезону планувати свою подорож заздалегідь. Так, продажі квитків відкриваються за 20 діб. Міжнародні напрямки відкриваються о 9:00, а внутрішні маршрути о 8:00, щоб не було зайвого навантаження на систему.
До речі, Finance.ua пропонує оформити туристичне страхування онлайн за вигідними цінами. Дія поліса поширюється на весь світ.

⚡ Оформити туристичне страхування на Finance.ua

За матеріалами:
УНН
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас