В Україні з’являться кар’єрні консультанти для ветеранів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

В Україні з’являться кар’єрні консультанти для ветеранів

Особисті фінанси
443
В Україні з’являться кар’єрні консультанти для ветеранів
В Україні з’являться кар’єрні консультанти для ветеранів
В Україні запускають новий напрям по роботі з ветеранами. Карʼєрні консультанти надаватимуть ветеранам підтримку на шляху до працевлаштування та в пошуку «професійного покликання» після служби.
Про це повідомляє соціальне підприємство Lobby X, яке, зокрема, займається рекрутингом в Сили безпеки та оборони.
В межах кар’єрного консультування ветеранам допомагатимуть скласти резюме з урахуванням навичок з військової служби, підготуватися до співбесіди, створити профіль на LinkedIn, підібрати вакансії у роботодавців, які адаптують свої умови праці до потреб ветеранів.
На консультування запрошують і тих, хто вже знає, чим хоче займатися після служби, і тих, хто ще не визначився. Ветеранам допоможуть «підсвітити» їхні сильні сторони, розкажуть про кар’єрні та навчальні можливості, які пропонують громадські організації, держава й бізнес, та підтримають в пошуку роботи.
«Через нас проходять тисячі людей, яким ми допомагаємо знайти своє місце в армії. І ці ж люди після завершення служби зможуть звернутися до нас по підтримку в пошуку себе у цивільному житті. Ми хочемо, щоб військові бачили, що ми вже готуємось до їхнього повернення і готові надати підтримку, коли їм це буде потрібно», — сказав засновник Lobby X Владислав Грезєв.
Дізнатися більше про карʼєрне консультування та подати заявку на отримання послуги можна за посиланням.
До речі, отримати кілька тисяч гривень за 10−20 хвилин собі на карту цілком реально. Для цього достатньо скористатися сервісом Finance.ua.

Порівняти і замовити кредит 👛

За матеріалами:
suspilne.media
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас