Уряд створив штаб підготовки до опалювального сезону — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Уряд створив штаб підготовки до опалювального сезону

Казна та Політика
366
Уряд створив штаб підготовки до опалювального сезону
Уряд створив штаб підготовки до опалювального сезону
Кабінет Міністрів створив Штаб підготовки до наступного опалювального сезону, що координуватиме роботи з подолання наслідків російського енергетичного терору.
Про це повідомив прем'єр-міністр України Денис Шмигаль в Telegram.
За його словами, до його складу увійдуть представники ключових міністерств та відомств, народні депутати, представники громад.

Чим займатиметься Штаб

«Штаб координуватиме всі роботи з подолання наслідків російського енергетичного терору, модернізації та адаптації паливно-енергетичного комплексу до нових викликів», — повідомив Шмигаль.
Крім того, активніше залучатимуть допомогу від партнерів і будуть працювати над вирішенням боргової кризи в енергетиці.
«Зробимо усе, щоб наступної осені та взимку в оселях усіх українців було світло і тепло, а підприємства мали доступ до електропостачання», — підсумував прем'єр.
Нагадаємо, раніше заступник міністра енергетики Микола Колісник заявив, що минулорічне підвищення тарифу на електроенергію для населення дозволило збалансувати енергосистему в Україні та провести необхідні ремонти об'єктів.
Прем'єр-міністр України Денис Шмигаль повідомляв, що уряд зберіг чинний тариф на електроенергію для населення до кінця травня.
За даними «Нафтогазу України», на 31 березня заборгованість підприємств теплокомуненерго становила 63,4 млрд грн. Побутові споживачі, тобто населення, заборгували 9,8 млрд грн.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 👛

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас