Unex Bank змінює умови нарахування відсотків за картками — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555
ПРОМО

Unex Bank змінює умови нарахування відсотків за картками

Особисті фінанси
41
29 квітня 2024 року набирають чинності оновлені редакції тарифних планів, за якими наявна послуга нарахування відсотків на залишок: «Unex Smart», «Unex Premium», «Unex Salary», «Unex Salary Plus» та «Соціальний». Зокрема ми виключили з редакцій окремих тарифних планів інформацію про відсотки на залишок власних коштів на рахунках та перенесли її у загальний файл з інформацією про відсоткові ставки за депозитними вкладами фізичних осіб. Ознайомитись з умовами можна за посиланням.
Крім того, із зазначеної дати зміниться мінімальна порогова сума, з якої нараховуються відсотки на залишок власних коштів на картках. Наприклад, для карток Unex Smart з 29 квітня 5% річних будуть нараховуватися на залишок понад 10 000 грн. Якщо на картці більше 100 000 грн, як і раніше, ми нараховуватимо 8% річних у гривні. У той же час для карток, що обслуговуються в тарифному плані Соціальний, 3,5% річних нараховуватимуться на залишки від 100 грн.
Інформацію про нові Умови залучення коштів фізичних осіб та оновлені редакції тарифних планів, що будуть змінені, можна дізнатися за посиланням.
За матеріалами:
Юнекс Банк
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас