«Укрпошта» готова відкрити відділення на Курщині: Смілянський назвав умови — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

«Укрпошта» готова відкрити відділення на Курщині: Смілянський назвав умови

211
«Укрпошта» готова відкрити відділення на Курщині: Смілянський назвав умови
«Укрпошта» готова відкрити відділення на Курщині: Смілянський назвав умови
«Укрпошта» готова відкрити відділення в Суджі на Курщині за умови забезпечення безпеки працівників і наявності фінансування. Компанія розглядає використання заморожених коштів рф для роботи на звільнених територіях.
Про це повідомив гендиректор «Укрпошти» Ігор Смілянський.
«Укрпошта» готується до відкриття своїх відділень на звільнених територіях, зокрема в населеному пункті Суджа на Курщині.
Смілянський розповів, що компанія вже готова розпочати роботу в цьому регіоні, але для цього необхідно виконати декілька важливих умов. Перш за все, «Укрпошта» висуває вимогу про забезпечення безпеки своїх співробітників та клієнтів у регіоні.
Хоча гарантувати 100% безпеку сьогодні неможливо, компанія прагне досягти прийнятного рівня ризику. Це важливий фактор для стабільної роботи та захисту працівників від можливих загроз.
Другою умовою є забезпечення необхідних фінансових ресурсів. Для фінансування роботи на звільнених територіях можуть бути використані заморожені активи російської федерації. Це дозволить «Укрпошті» не лише виплачувати пенсії та соціальну допомогу, але й забезпечити доставку посилок військовим.
Для розширення своїх послуг на Курщині «Укрпошта» розглядає можливість використання пересувних відділень, адаптованих під потреби регіону. Пропонується створення нового типу мобільних відділень, наприклад, на базі автомобілів типу «Козак». Це допоможе забезпечити надійну та швидку доставку посилок у найвіддаленіші куточки регіону.
Остаточне рішення про відкриття відділень «Укрпошти» на території Курщини буде ухвалене Штабом із роботи на звільнених територіях при Кабінеті Міністрів України. Цей орган вже має необхідний досвід, набутий під час роботи на Харківщині та Херсонщині. Після прийняття відповідного рішення всі механізми для відкриття будуть запущені, і «Укрпошта» зможе розпочати свою роботу на нових територіях.
За матеріалами:
Обозреватель
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас