Україна уклала угоду про безвіз з новою країною — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Україна уклала угоду про безвіз з новою країною

Казна та Політика
444
Україна уклала угоду про безвіз з новою країною
Україна уклала угоду про безвіз з новою країною
Україна та острівна держава Маврикій, яка розташована в Індійському океані, уклали угоду про безвізовий режим.
Про це повідомляє пресслужба Міністерства закордонних справ.
Зазначається, що міністр закордонних справ Дмитро Кулеба провів переговори зі своїм колегою Манішем Гобіном у маврикійській столиці Порт-Луї.
«На цьому етапі угода про безвіз насамперед сприятиме поїздкам маврикійських інвесторів і бізнесменів до України для пошуку нових можливостей роботи в нашій державі. Після завершення війни угода сприятиме збільшенню кількості українських туристів на Маврикії», — сказано в повідомленні.
Угода набуде чинності після завершення внутрішніх процедур в обох державах.
Міністри також домовилися про розширення співпраці між Сумським державним університетом і маврикійською Вайтфілд Бізнес-Школою.
Міністри детально обговорили поглиблення звʼязків України з країнами Африки, розвиток відносин нашої держави з Африканським Союзом і перспективи тристоронньої торговельної та інвестиційної співпраці України, Маврикію та окремих африканських країн.
Дмитро Кулеба та Маніш Гобін окремо ретельно проговорили розвиток торгівлі та інвестицій між Україною та Маврикієм, який є однією з найуспішніших економік Африки з найвищим ВВП за паритетом купівельної спроможності, посідає перше місце серед африканських країн у Всесвітньому рейтингу глобальної конкуренції Світового банку та 13-те місце у світі за легкістю ведення бізнесу.
Міністри домовилися про подальші кроки в підготовці до укладення угоди про взаємне просування та захист інвестицій та угоди про уникнення подвійного оподаткування, які значно пожвавлять економічну та торговельну співпрацю, сприятимуть залученню інвестицій в Україну та її відновленню.
Кулеба особливо привітав зацікавленість маврикійських бізнесів у відбудові України.
Нагадаємо, українські Карпати пропонують безліч можливостей для активного дозвілля: піші та велосипедні прогулянки, кінні тури, рафтинг. І це лише частина активностей, які можна спробувати! Про пропозиції цього року та вартість таких пропозицій читайте у цьому матеріалі від Finance.ua.
До речі, Finance.ua пропонує оформити туристичне страхування онлайн за вигідними цінами. Дія поліса поширюється на весь світ.

Оформити туристичне страхування на Finance.ua

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас