У США пропонують сплачувати податки біткоїнами — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

У США пропонують сплачувати податки біткоїнами

Криптовалюта
193
У США пропонують сплачувати податки біткоїнами
У США пропонують сплачувати податки біткоїнами
Сьогодні конгресмен США Метт Ґаєць представив документ, згідно з яким Міністерство фінансів США має запровадити програму, яка дозволяє сплачувати федеральний податок на прибуток біткойнами.
Про це пише сайт члена Палати поставників Метта Ґаєця.

Звідки ця ідея?

Як йдеться у повідомленні, раніше цього місяця Ґаєць був присутній на другій інавгурації президента Сальвадору — Найіба Букеле. Перебуваючи там, він став свідком того, як біткойн, найпопулярніша у світі децентралізована цифрова валюта, допоміг сприяти фінансовій стабільності та створенню робочих місць у Центральній Америці після того, як Сальвадор став першою країною, яка прийняла біткойн як законний платіжний засіб у 2021 році.
Після успіху Сальвадору з біткойнами та нещодавнім бумом криптовалюти, Гетц пропонує ввести законодавство, яке дозволить платникам податків сплачувати федеральний прибутковий податок за допомогою біткойнів.

Читайте також: Як купити криптовалюту під час війни

«Мій революційний закон модернізує нашу податкову систему, дозволивши сплачувати федеральний прибутковий податок біткойнами.
Дозволяючи платникам податків використовувати біткойни для федеральних податкових платежів, ми можемо сприяти інноваціям, підвищувати ефективність і пропонувати більшу гнучкість американським громадянам. Це сміливий крок до майбутнього, де цифрові валюти відіграватимуть життєво важливу роль у нашій фінансовій системі, гарантуючи, що США залишатимуться в авангарді технологічного прогресу", — сказав конгресмен.
Стежте за актуальним курсом криптовалют на Finance.ua. Переходьте за посиланням, аби завжди бути у курсі!

Курс криптовалют до долара

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас