Трамп представив четверту колекцію NFT — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Трамп представив четверту колекцію NFT

Криптовалюта
1224
Трамп представив четверту колекцію NFT
Трамп представив четверту колекцію NFT
Кандидат у президенти США від Республіканської партії Дональд Трамп представив четверту колекцію невзаємозамінних токенів (NFT) «Series 4: The America First Collection». Вартість одного токена становить $99.
Основою для створення послужили різні образи Трампа. На одній із карток експрезидент США тримає в руках кулю із зображенням біткоїна, а на іншій — одягнений у костюм супергероя. Випуск четвертої NFT-колекції було анонсовано в липні 2024 року.
На офіційному сайті сказано, що покупці кількох NFT зможуть претендувати на додаткові нагороди. Так, за купівлю п’яти токенів колекціонери отримають одну пару «золотих» кросівок Never Surrender. Власників 15 NFT чекає лімітована серія «платинових» кросівок і частина костюма, в якому Трамп брав участь у дебатах із Джо Байденом.
Раніше кандидат у президенти США випустив «біткоїн-кросівки», які продаються на eBay за $2500.
Крім того, колекція «Series 4: The America First Collection» включає в себе преміальний пакет послуг. Клієнти, які витратять $24 750 у криптовалюті на купівлю NFT, отримають квитки на закриту зустріч із Дональдом Трампом у Флориді, де зможуть особисто поспілкуватися з експрезидентом США.
Раніше Дональд Трамп заявляв, що продажі невзаємозамінних токенів принесли йому понад $7 млн прибутку.
Примітно, у квітні 2024 року перша NFT-колекція Трампа показала різке зниження обсягу торгів. За 30 днів цей показник скоротився на 99%.
За матеріалами:
incrypted
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас