ТОП-5 «вічних» авто — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-5 «вічних» авто

Технології&Авто
5038
ТОП-5 «вічних» авто
ТОП-5 «вічних» авто
Уживані автомобілі - найпопулярніші машини в Україні протягом багатьох років. На вторинному ринку багато недорогих автомобілів із пробігом, проте є ризик купити невдалу модель. Але ці машини найнадійніші і ламаються дійсно рідко.
Сайт OBOZ.UA наводить список найкращих вживаних машин із різних сегментів, щоб задовольнити потреби різних покупців. Акцент робимо на доступності та надійності. Але не забувайте про головне — конкретний автомобіль має бути в хорошому стані! Тільки так покупець має шанс зберегти машину на довгі роки.
Toyota Yaris
Рекордсмен з позитивних відгуків власників. Машина дуже надійна, особливо якщо поводитися з нею обережно. Хороші екземпляри закінчуються, але запас міцності у моделі великий.
Honda Jazz
Машина попередніх років виробництва особливо хороша. У фахівців та власників модель практично не викликає нарікань. Пробіги великі. Але якщо знайдете хорошу машину — у жодному разі не рекомендуємо економити на обслуговуванні.
Suzuki Jimny
Цей маленький японський позашляховик дуже надійний. Відмінні позашляхові якості сподобаються шанувальникам пригод, а компактність оцінять міські жителі.
Honda CR-V
Це надійний кросовер, особливо виробництва з 2012 по 2018 рік із бензиновим двигуном. Зверніть увагу на кондиціонер та КПП. В іншому — зручність та практичність для будь-якої родини.
Toyota Venza
Однозначно не можна сказати, що це універсал або мінівен. Головне, що модель збудована на базі Camry. Значить, вона має багато фанатів і з надійністю все гаразд. Добре підійде сімейним покупцям, для яких важливий комфорт.
До речі, якщо ви потрапили в непередбачувану ситуацію на дорозі, Finance.ua може вам допомогти. Ми пропонуємо послуги Асистансу: евакуацію авто з місця ДТП/поломки, аварійне відкриття дверей, запуск двигуна та інше. Купуйте онлайн карту Assistance та отримуйте цілодобову підтримку в дорозі
За матеріалами:
uamotors
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас