ТОП-5: рейтинг найкрасивіших країн світу (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-5: рейтинг найкрасивіших країн світу (фото)

Світ
1217
Сайт StudyFinds зібрав п’ять найкрасивіших країн світу за рейтингами 10 експертних туристичних сайтів. Про це пише studyfinds.org.

США

Сполучені Штати виділяються серед інших країн, як скарбниця вражаючих пейзажів. Чого вартий лише Великий Каньйон — він заворожує, він простягається ніби нескінченно. Один із туристичних сайтів описує каньйон як величезну геологічну країну чудес, яка відповідає часто вживаному терміну «захоплює дух».
ТОП-5: рейтинг найкрасивіших країн світу (фото)

Італія

Чарівність Італії незаперечна, а її двома основними туристичними родзинками є плавуче місто Венеція та засіяне сонцем узбережжя Амальфі.
ТОП-5: рейтинг найкрасивіших країн світу (фото)
Почнемо з Венеції — місця, яке немов кидає виклик реальності завдяки лабіринту каналів і мостів. Це як входити в живу акварельну картину. Crazy Tourist захоплюється Понте-ді-Ріальто, називаючи його найвідомішим із мостів Венеції.
ТОП-5: рейтинг найкрасивіших країн світу (фото)
Узбережжя Амальфі пропонує ідеальне поєднання природної краси, пригод на свіжому повітрі та культурних вражень: від подорожей по островах до Іскії та Капрі до історичних чудес Помпеї та Віла-Йовіс. Незалежно від того, відпочиваєте ви в Позітано, прогулюєтеся Сорренто чи досліджуєте жваві вулиці Неаполя, узбережжя Амальфі — це свято для всіх ваших почуттів.

В’єтнам

ТОП-5: рейтинг найкрасивіших країн світу (фото)
Ця країна наповнена приголомшливими пейзажами. Водоспад долини Са Па — відчуття, ніби природа вирішила трохи похизуватися.
Але що найкрасивіше у В’єтнамі? Мабуть, це затока Халонг. Уявіть тисячі нерівних вапнякових островів, що виринають зі смарагдового моря. Це той вид, який залишається з вами, змушуючи постійно бажати повернутися.

Канада

Канада є домом для деяких із найприголомшливіших природних ландшафтів у світі, і Національний парк Банф та озеро Пейто не є винятком. Національний парк Банф, розташований у самому серці канадських Скелястих гір, є справжньою перлиною. Завдяки кришталево чистим озерам, високим горам і багатій дикій природі не дивно, чому Банф є популярним місцем для любителів природи.
ТОП-5: рейтинг найкрасивіших країн світу (фото)

Греція

ТОП-5: рейтинг найкрасивіших країн світу (фото)
Якщо ви шукаєте місце, яке поєднує приголомшливу природну красу з багатою історією та культурою, грецькі регіони Санторіні та Фессалія повинні бути у верхній частині вашого списку.
Санторіні з його знаковими побіленими будівлями, розташованими на вершинах вражаючих скель із видом на Егейське море, є обов’язковим для відвідування будь-яким мандрівником. Вулканічне походження острова створило унікальні пляжі з чорним і червоним піском, а його стародавні руїни та чарівні села дозволяють зазирнути в багате минуле Греції.

Страхування для виїзду за кордон📃

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас