ТОП-5 найкращих майбутніх функцій Windows 11 — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-5 найкращих майбутніх функцій Windows 11

Фондовий ринок
2284
ТОП-5 найкращих майбутніх функцій Windows 11
ТОП-5 найкращих майбутніх функцій Windows 11
Microsoft вже випустила одне оновлення для Windows 11 цього року. Однак оновлення Moment 5 виявилося незначним, що містить лише невелику кількість значних змін та нових функцій. Очікується, що версія 24H2, запланована на другу половину 2024 року, принесе користувачам набагато більше нових можливостей.
Про це пише Gizchina.

Смартфон як веб-камера

Незабаром Windows 11 дозволить використовувати ваш смартфон Android як бездротову веб-камеру. Сучасні телефони мають високоякісні камери, і навіть дорогі веб-камери часто не можуть зрівнятися з їхніми можливостями.
Майбутні оновлення Windows дозволять вам використовувати різні камери у ваших смартфонах для відеодзвінків на ПК, застосовувати додаткові ефекти, такі як HDR, та багато іншого.
Microsoft прагне зробити цей досвід максимально зручним, надаючи у Windows 11 спеціальне спливаюче вікно з усіма елементами керування та додатковою інформацією, такою як статус підключення та рівень заряду акумулятора.

Тісна інтеграція Windows з Copilot

Copilot у Windows, як і раніше, здається інструментом з обмеженим набором корисних функцій, пов’язаних з операційною системою Windows. Однак Microsoft покращує свій новий штучний інтелект, роблячи його здатнішим взаємодіяти з вашим обладнанням.
Найближчим часом ви зможете запросити у Copilot просканувати Wi-Fi мережі, показати інформацію про пристрій, повідомити про заряд батареї, активувати режим економії заряду, звільнити місце у сховищі, зробити знімок екрану, взаємодіяти з функціями доступності та багато іншого.
Ці зміни спрощують роботу з ПК Windows для менш досвідчених користувачів.

Вбудований генератор QR-кодів

Хоча ця функція здається незначною, саме такі деталі часто роблять систему зручнішою у використанні. Одне з майбутніх оновлень Windows надасть можливість створювати QR-коди під час обміну посиланнями, що спростить передачу веб-сайтів між комп’ютерами та смартфонами. Це дозволить уникнути необхідності надсилати собі електронні листи або чекати на синхронізацію журналу Edge.

Режим «Економія енергії»

Microsoft розробляє розширення існуючого режиму енергозбереження для більшої кількості пристроїв, включаючи настільні ПК, які зазвичай не оснащені акумуляторами. Новий режим «Економія енергії» жертвуватиме продуктивністю в обмін на збільшення часу автономної роботи та дозволить знизити енергоспоживання навіть при підключенні до мережі.
Активувати енергозберігаючий режим можна буде через програму «Параметри» або спливаюче вікно «Швидкі налаштування». До області повідомлень буде додано новий значок у вигляді аркуша, який інформує вас про те, що ваша система працює на зниженому рівні продуктивності для економії енергії.

Більше віджетів на екрані блокування

Скоро екран блокування в Windows 11 надаватиме більше корисної інформації. В даний час він підтримує лише віджет погоди, але майбутні оновлення розширять його функціонал. Користувачі зможуть отримати віджети акцій, стану доріг, результатів спортивних матчів та багато іншого.
Деякі користувачі вже отримали доступ до них у квітневому оновленні. Однак, використання цих віджетів буде опціональним, тому у вас, як і раніше, буде можливість використовувати простий і чистий екран блокування на своєму ПК з Windows 11.

Бонус: Кнопка оновлення Wi-Fi

Мережевий інтерфейс буде оновлено, увімкнувши спеціальну кнопку для повторного сканування доступних мереж, якщо не виявлена та, яка потрібна вам. Вражає те, що Microsoft не впровадила це раніше.
За матеріалами:
РБК-Україна
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас