ТОП-10 країн Європи, що є найбажанішими серед туристів — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

ТОП-10 країн Європи, що є найбажанішими серед туристів

Світ
1829
ТОП-10 країн Європи, що є найбажанішими серед туристів
ТОП-10 країн Європи, що є найбажанішими серед туристів
Серед усього різноманіття туристичних напрямків завжди є бажаніші. Мандрівники обирають їх за різними критеріями, але зазвичай зупиняються на локаціях з більшістю схвальних відгуків та популярних місць, пише Wanderlust.
Так, провідний британський тревел-журнал Wanderlust підбив підсумки щорічної премії «Reader Travel Awards». У 2023 році на першій сходинці нарешті країна, яка йшла до цього впродовж декількох останніх років, — Хорватія.
Країна підіймалася в рейтингу останні кілька років, і тепер нарешті досягла вершини.
«Ця перлина Адріатики найбільше відома мандрівникам своїми прибережними зірками, зокрема історичним містом Дубровник — торішнім переможцем у номінації «Найбажаніше місто Європи», — йдеться у звіті.
Але за межами острова та дивовижних краєвидів берегової лінії є багато інших культурних відкриттів і різноманіття пригод. На туристів тут чекає чимало — від надзвичайних римських руїн Пули та незвичайних музеїв Загреба до диких водоспадів Плітвіц і гірських пейзажів Рісняка.

Рейтинг ТОП-10 країн

Десятка лідерів виглядає так:
  1. Хорватія
  2. Іспанія
  3. Італія
  4. Греція
  5. Франція
  6. Німеччина
  7. Словенія
  8. Ісландія
  9. Шотландія
  10. Австрія
Додамо, найкращою країною у світі визнали Австралію, найкращим регіоном — Британську Колумбію, а найбажанішим містом виявився Кейптаун. Щодо острова, то найбільше хочуть відвідати Кубу.
До речі, Finance.ua пропонує оформити туристичне (медичне) страхування онлайн за вигідними цінами. Дія поліса поширюється на весь світ.

⚡ Оформити туристичне страхування на Finance.ua

За матеріалами:
Телеканал 24
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас