Suzuki представила новий Swift в Україні (фото, ціна) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Suzuki представила новий Swift в Україні (фото, ціна)

Фондовий ринок
526
Suzuki представила новий Swift в Україні (фото, ціна)
Suzuki представила новий Swift в Україні (фото, ціна)
Японська марка Suzuki оголосила комплектації та ціни на оновлений Swift для українського ринку.
Лише наприкінці минулого року відбулась глобальна презентація нового покоління Suzuki Swift й тепер модель вже можна замовити в Україні.
Нове покоління Suzuki Swift естетично дуже нагадує попередника. Його зовнішній вигляд має більш сучасні та елегантні штрихи, такі як нова передня решітка або більш горизонтальний чи округлений капот.
Дах із плаваючим ефектом продовжує домінувати у вигляді профілю, й пропонується 4 двоколірні варіанти кузова та 9 одноколірних (металевий перламутровий «Frontier» і металевий жовтий «Cool» як новий). Передні та задні ліхтарі також були оновлені.
Новий 9-дюймовий HD сенсорний екран у плаваючому положенні тепер переважає на панелі приладів. Він має підключення Apple CarPlay і AndroidAuto через кабель або Wi-Fi зі смартфоном.
Органи управління злегка орієнтовані на водія, система розпізнавання голосу і відтворення музики по Bluetooth присутні. Є нові двоколірні (чорний і світло-сірий) деталі на панелі приладів та інші деталі атласного срібла.
Suzuki представила новий Swift в Україні (фото, ціна)
Для українського ринку будуть доступні дві технічні комплектації й дві обробки салону.
Під капотом знаходиться оновлений 1,2-літровий атмосферний трициліндровий бензиновий двигун із мікрогібридною технологією «Mild-Hybrid», який видаватиме 83 к.с. Привід передається лише на передні колеса.
Двигун можна агрегувати 5-ступеневою механічною коробкою передач або автоматом CVT.
Базовою обробкою вважається GL+ й вона коштуватиме від 720 000 грн на механіці та від 809 000 грн на автоматі. Тим не менш, в цій стандартній комплектації пропонуються 16-дюймові легкосплавні диски, адаптивний круїз-контроль, «медійка» з 9-дюймовим екраном, підігрів передніх сидінь та багато іншого.

Ціна

Топовою вважається версія GLX, що коштує від 859 000 грн та пропонується лише з автоматом. Тут додатково можна знайти: підкермові перемикачі коробки передач, клімат-контроль, зовнішні дзеркала заднього огляду з електроприводом та індикаторами.
Також за доплату доступний двоколірне фарбування кузова.
Переходьте за посиланням, порівнюйте ціни і вигідно оформляйте поліс ОСЦПВ всього за кілька хвилин.

Автоцивілка (ОСЦПВ)

За матеріалами:
motorcar
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас