Suzuki представила новий Swift (фото) — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Suzuki представила новий Swift (фото)

Технології&Авто
6844
Suzuki представила новий Swift (фото)
Suzuki представила новий Swift (фото)
Компанія Suzuki офіційно презентувала четверте покоління однієї зі своїх найважливіших моделей — Swift.
Представлений кілька тижнів тому в формі прототипу, дуже схожого на серійну модель, Suzuki Swift перейшов у своє четверте покоління, роблячи ставку на еволюцію міського автомобіля, який всім добре знайомий.
У той час як електрифікація Suzuki йде своїм шляхом, із запланованою появою в 2024 році першого повністю електричного автомобіля на базі eVX, Swift не зраджує своїм принципам. Понад 9 мільйонів одиниць, проданих у 169 країнах з 2004 року, гарантують успішний рецепт бестселера.

Дизайн

Suzuki представила новий Swift (фото)
Нове покоління Suzuki Swift естетично дуже нагадує попередника. Його зовнішній вигляд має більш сучасні та елегантні штрихи, такі як нова передня решітка або більш горизонтальний чи округлений капот.
Дах із плаваючим ефектом продовжує домінувати у вигляді профілю, й пропонується 4 двоколірні варіанти кузова та 9 одноколірних (металевий перламутровий «Frontier» і металевий жовтий «Cool» як новий). Зі свого боку, як передні, так і задні ліхтарі також були оновлені.

Технології

За словами японської фірми, новий Swift надає перевагу «комфорту, ефективності та безпеці», і все це переноситься в інтер'єр, де технологічне навантаження зростає. Звісно, апаратура все ще аналогова.
Новий 9-дюймовий HD сенсорний екран у плаваючому положенні тепер переважає на панелі приладів. Він має підключення Apple CarPlay і AndroidAuto через кабель або Wi-Fi зі смартфоном.
Suzuki представила новий Swift (фото)
Органи управління злегка орієнтовані на водія, система розпізнавання голосу і відтворення музики по Bluetooth присутні. Є нові двоколірні (чорний і світло-сірий) деталі на панелі приладів та інші деталі атласного срібла.
У розділі безпеки виділяється нова система «DSBS», яка є нічим іншим, як асистентом екстреного гальмування з виявленням транспортних засобів, пішоходів і велосипедистів, яка автоматично впливає на гальма для пом’якшення фронтальних, діагональних і бічних зіткнень.
Новий Suzuki Swift також оснащений адаптивним круїз-контролем, системою підтримки смуги руху, розпізнаванням дорожніх знаків, детектором сліпих зон, системою сповіщення про рух позаду та системою екстреного виклику.
Suzuki представила новий Swift (фото)
Крім того, вперше в автомобілі Suzuki є детектор втоми. Він має камеру на панелі приладів для спостереження за обличчям і очима водія, контролюючи його розсіяні або сонливі жести, щоб надіслати їм попередження.
Японський автомобіль також дебютує в сервісі підключених автомобілів Suzuki Connect, який дозволяє отримати доступ до основних функцій автомобіля через мобільний додаток. Це, наприклад, місцезнаходження транспортного засобу, історія водіння, попереджувальні вогні, сповіщення системи спостереження та геозонування тощо.

Ціна

Нове покоління Suzuki Swift готове вийти на японський ринок у грудні цього року. Щоправда, для Європи все ж доведеться трохи почекати.
Suzuki представила новий Swift (фото)
Очікується, що новий Swift надійде до ЄС навесні 2024 року. Як і щодо технічних даних, ціни та більш конкретні характеристики для європейського ринку ще не відомі. Наразі стартова ціна японського міського автомобіля в Іспанії становить 17 391 євро.
Скільки б не коштувало ваше авто, головне при подорожах — ваша безпека. Тож радимо не забувати вчасно оформлювати обов’язкову автоцивілку. А швидко, зручно та вигідно це можна зробити на Finance.ua. Переходьте за посиланням, порівнюйте ціни і вигідно оформляйте поліс ОСЦПВ всього за кілька хвилин.

Хочу вигідно придбати автоцивілку

За матеріалами:
motorcar
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас