Стивідор, тигляр, дизайнер одягу для тварин: добірка неординарних вакансій березня — Finance.ua
0 800 307 555
0 800 307 555

Стивідор, тигляр, дизайнер одягу для тварин: добірка неординарних вакансій березня

Особисті фінанси
160
Стивідор, тигляр, дизайнер одягу для тварин: добірка неординарних вакансій березня
Стивідор, тигляр, дизайнер одягу для тварин: добірка неординарних вакансій березня
Фахівці robota.ua підготували добірку неординарних вакансій березня. Знайомтеся з пропозиціями від роботодавців та дізнавайтеся, чим займається тигляр, стивідор, зооняня, шоколадник та сканувальник. Поспішайте відгукнутися, адже вакансії швидко закриваються.

Стивідор у KERNEL

📍Чорноморськ
Лідер українського агросектора шукає в команду працівника. Якщо ви вмієте: готувати і організовувати безпечну роботу суден на причалах; підтримувати ділові відносини з представниками адміністрації суден та сюрвеєрськими компаніями; відслідковувати вантажний план — відгукуйтеся на вакансію. Анонсується розвіз працівників з/до м. Одеса.

Кондитер, цукерник, шоколадник у «Рошен Ексклюзив»

📍Київ
Майбутній працівник буде: знімати шоколад з транспортера, укладати шоколад у тару; займатися підготовкою шоколадної маси для формування шоколаду вручну; малювати шоколадом; заливати шоколадну масу у фігурні або прості форми; вибивати шоколад з форм після охолодження; склеювати фігурний шоколад.

Артист чоловічого хору у «Дударик»

📍Львів
Національна хорова капела проводить конкурс на заміщення посад артист хору 2 категорії (1 тенор, 2 баритон), та артист вищої категорії (1 тенор або контральто). Скористайтеся шансом проявити себе.

Сканувальник/архіваріус у Fondy

📍Київ
Фінтех-компанія у пошуку спеціаліста, який буде: перевіряти наявність документів, сканувати і забезпечувати їх подальше зберігання в базі даних; реєструвати вхідну та вихідну кореспонденцію компанії; отримувати та відправляти поштову кореспонденцію, взаємодіяти з кур'єрськими службами.

Стартер-фінішер інженерно-аеродромного забезпечення у Військову частину А2602

📍Львів
Серед обов’язків: забезпечення старту та посадки літаків на аеродромі; виконання технічних робіт з підготовки аеродрому до зльотів та прильотів; контроль за роботою авіаційних команд у процесі старту та посадки; ведення документації з обліку стану аеродрому.

Дизайнер одягу для тварин у «Сузір'я»

📍Харків
Національна компанія з виробництва зоотоварів запрошує до своєї команди. Основні завдання: розробка та замальовування ескізів моделей виробів з використанням систем автоматизованого проєктування; підбір асортименту матеріалів та фурнітури для виготовлення зразків нової колекції; промальовування експериментальних зразків (однієї моделі не більше 3-х зразків) для затвердження на художній раді; підготовка та представлення нових сезонних моделей на художній раді для відбору зразка-еталону.

Тигляр в «Інтегра-Груп»

📍Одеса
На роботу запрошують тигляра на ділянку висікання та тиснення. Розглядають кандидатів без досвіду роботи, але зі схожими навичками різання матеріалів.
Що входить в обов’язки: висікання виробів із паперу, палітурного картону, поролону, ізолону тощо; тиснення фольгою на паперових, картонних заготовках; робота зі штанцформами; налаштування, переналаштування та догляд за ввіреним обладнанням; виконання плану завдання на день та правил компанії.

Шліфувальник деталей для взуття у Vashe Zdorovia Trading

📍Київ
Національний дистриб’ютор ортопедичних виробів, засобів реабілітації, товарів для здоров’я та медичної техніки відкриває вакансію. Що доведеться робити майбутньому працівнику: шліфувати частини взуття (устілки) на шліфувальній машині; дотримуватися стандартів і правил виробництва щодо якості та ритму виготовлення продукції.

Зооняня у Dog Care

📍Івано-Франківськ
Компанія, яка спеціалізується на наданні догляду та послуг для домашніх тварин, оголошує про відкриття вакансії. Обов’язки: подання їжі та води тваринам відповідно до розкладу годування; прогулянки з собаками; догляд за чистотою та комфортом тварин; взаємодія з власниками та забезпечення звітності про стан тварин.

Розмалювальник по склу

📍Львів
Завдання, які чекають на майбутнього працівника: художнє оформлення (нанесення малюнка) на ялинкові іграшки (кульки), розмальовування ялинкових прикрас пензлем ручним способом. Серед вимог: розвинена фантазія, художній смак, навички малювання (обов'язково), зосередженість; добрий зір. Роботодавець анонсує індивідуальне навчання безпосередньо на виробництві.
До речі, якщо вас цікавить швидка позика до зарплати, за допомогою порталу Finance.ua можна підібрати для себе оптимальні умови.

Хочу отримати гроші до зарплати 💸

За матеріалами:
Finance.ua
Якщо Ви помітили помилку, виділіть необхідний текст і натисніть Ctrl+Enter , щоб повідомити про це.

Поділитися новиною

Підпишіться на нас